Fásítás a Karácsony Sándor utcában

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Fásítás Karácsony Sándor utcában
Szeptember 5-én munkálatok kezdődnek a Karácsony Sándor utca Teleki László tér és Magdolna utca közötti szakaszán.
Milyen munkálatok várhatóak?
Ezen szakaszon az Utcafásítási Program II. keretén belül az új fahelyek kialakítását kezdjük el, mellyel 20 új fával és több mint 100 négyzetméternyi zöldterülettel gazdagodik az utca.
Mettől meddig fognak tartani a munkálatok?
A munkálatok 2024. szeptember 5-én kezdődnek és várhatóan egy hónap alatt befejeződnek. Ezek a dátumok azonban függnek az időjárástól és az esetleges kivitelezési akadályoktól. Például amennyiben esni fog, a kivitelezés befejezése eltolódhat.
Milyen forgalmi változás várható a kivitelezés alatt?
A fahelyek kialakítása miatt a Karácsony Sándor utca 2/A-12. szám előtti szakaszon és a Karácsony Sándor utca 19. előtt megállni tilos. Emellett a gyalogosforgalom a Karácsony Sándor utca 2/A-12. szám előtti szakaszról az utca másik oldalára lesz terelve. A 99-es busz Blaha Lujza tér irányába közlekedő járatának Teleki László tér (Szerdahelyi utca) buszmegállóját a Szerdahelyi utca elejére augusztus 12-én már áthelyezésre került, és ahol a kivitelezés után is maradni fog.
Kérdése lenne?

Főépítész - Városépítészeti Iroda

1082 Budapest, Baross utca 63-67. III. em. 306. foepitesz@jozsefvaros.hu +36 1/459-2157 +36 20/335-7449 (pénteki napokon!)
Ismerje meg az Utcafásítási Pogram második ütemét:

Elindul az Utcafásítási Program második üteme

Elindul az Utcafásítási Program második üteme
További részletek
   

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!