Őszi virágosztás Józsefvárosban 2024

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Őszi virágosztás Józsefvárosban Mikor? Hol? 2024. szeptember 27. péntek 9-16, szeptember 28 szombat 9-14. JGK Dankó utcai telephely Budapest Dankó utca 3-5.

A Józsefvárosi Önkormányzat és a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ (JGK) újra őszi virágosztást szervez a józsefvárosi lakosoknak. Az őszi virágosztás célja, hogy hozzájáruljon Józsefváros zöldterületeinek növeléséhez, ezzel a kerületben élők életminőségének javításához. 

Mikor?

  • 2024. szeptember 27., péntek 9.00 és 16.00 között
  • 2024. szeptember 28., szombat 9.00 és 14.00 között

Hol?

  • JGK Dankó utcai telephely (1086 Budapest, Dankó utca 3–5.)

A virágosztás keretében 25 ezer palánta kerül a józsefvárosi otthonokba. Egy csomag több árvácskát tartalmaz. 

A környezettudatosság érdekében a palántákat műanyag cserép nélkül, csak a földlabdájukban adjuk át, ezért fontos, hogy minél hamarabb, 2-3 napon belül elültessék őket, és ezalatt ne érje a gyökérzetüket napsütés.

FONTOS!

Az előző évekhez képest idén nincs lehetőség előzetes regisztrációra. A virágcsomagok kiosztása a rendelkezésre álló készlet erejéig történik, a lakosok érkezési sorrendjében. 

Az átvétel feltétele a lakcímkártya felmutatása. A Józsefvárosban tartózkodási hellyel rendelkező személyek is jogosultak az ingyenes virágcsomagra. 

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!