A jövő vásznai – kiállítás a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában

event_available Utolsó frissítés:

A Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának épületében 2021. szeptember 2. és október 15. között a Migráns Nők Magyarország Egyesület (She 4 She) és a Magyar Helsinki Bizottság kiállítást szervez menekültek és bevándorlók alkotásaiból.

A kiállítás célja az, hogy az Önkormányzat dolgozóit, Józsefváros lakosait és a kiállítás iránt egyébként érdeklődő személyeket közelebb hozzuk a menekültek és a bevándorlók tapasztalataihoz.

A kiállítás a csoportos tárlatvezetések alkalmával tekinthető meg szeptember 17-én, október 1-én és október 15-én, ahol a négy fő alkotóval személyesen is találkozhatnak majd a látogatók. A személyes találkozás lehetőséget ad a művészeknek arra, hogy személyesen is megtapasztalhassák azt, hogy az itt élők érdeklődnek a képeik iránt, valamint lehetőségük lesz beavatni a látogatókat az alkotásaik mögött álló tapasztalataikba és az életükbe. A látogatók pedig párbeszédet folytathatnak a menekült és bevándorló alkotókkal.

A tárlatvezetésen való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, ha szeretne részt venni valamelyik tárlatvezetésen, töltse ki ezt a regisztrációs lapot: https://forms.gle/Qbnq33LyDedLPzHm9

A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti azt, hogy automatikusan részt vehet a tárlatvezetésen. Minden jelentkezőnek visszajelzünk legkésőbb a tárlatvezetés előtt 48 órával, hogy befért-e a rendelkezésre álló keretbe (max. 35 fő/tárlatvezetés).

A tárlatvezetések nem sajtónyilvánosak. Ha a sajtó képviselőjeként szeretné megtekintetni a kiállítást, kérjük, írjon a press@helsinki.hu címre.

Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!