Elindult az első Józsefvárosi Részvételi Költségvetés szavazása!

event_available Utolsó frissítés:

Egészen július 24-ig szavazhatnak Józsefváros 16 évesnél idősebb lakói arra a 33 ötletre, amelyek a beadott ötletek közül felkerültek Józsefváros első részvételi költségvetésének szavazólapjára. A folyamatban a kerületet 3 körzetre osztottuk: mindhárom körzetből 11-11 ötlet szerepel a szavazólapon. Így összesen 120 – körzetenként 40-40 – millió forint elköltéséről dönthetnek a helyiek közösen.

Az ötleteket megtekinteni, regisztrációt követően pedig szavazni a reszvetel.jozsefvaros.hu oldalon tudnak, személyesen pedig kerületszerte standjainknál és a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatalban is (Baross u. 63-67.). Mindenkinek 4 szavazata van, ebből kettőt a saját körzetében használhat fel, egyet-egyet pedig a másik két körzetben oszthat ki.

A részvételi költségvetés akkor sikeres, ha a lehető legtöbb ember vesz benne részt. Kampányoljon az Önnek tetsző ötlet mellett, érje el ismerőseit, hívja fel a figyelmet a problémára és megoldási javaslatra. Erre alkalmas a közösségi média, a személyes megkeresés, de elhelyezhet akár a részvételi költségvetés logójával ellátott plakátokat is a helyszín közelében például közösségi terek, támogató üzletek, kávézók kirakatában, ha erről egyeztet velünk!

Szavazás itt: https://reszvetel.jozsefvaros.hu/

Ha kérdése van a részvételi költségvetéssel kapcsolatban, írjon nekünk a reszvetel@jozsefvaros.hu email címen, vagy keressen minket a +36/1 459 2139-es telefonszámon!

Eseményeinkről, tevékenységeinkről a Közösségi Részvételi Iroda Facebook oldalán tájékozódhat.

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!