Elindult az első Józsefvárosi Részvételi Költségvetés szavazása!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Elindult az első Józsefvárosi Részvételi Költségvetés szavazása!

Egészen július 24-ig szavazhatnak Józsefváros 16 évesnél idősebb lakói arra a 33 ötletre, amelyek a beadott ötletek közül felkerültek Józsefváros első részvételi költségvetésének szavazólapjára. A folyamatban a kerületet 3 körzetre osztottuk: mindhárom körzetből 11-11 ötlet szerepel a szavazólapon. Így összesen 120 – körzetenként 40-40 – millió forint elköltéséről dönthetnek a helyiek közösen.

Az ötleteket megtekinteni, regisztrációt követően pedig szavazni a reszvetel.jozsefvaros.hu oldalon tudnak, személyesen pedig kerületszerte standjainknál és a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatalban is (Baross u. 63-67.). Mindenkinek 4 szavazata van, ebből kettőt a saját körzetében használhat fel, egyet-egyet pedig a másik két körzetben oszthat ki.

A részvételi költségvetés akkor sikeres, ha a lehető legtöbb ember vesz benne részt. Kampányoljon az Önnek tetsző ötlet mellett, érje el ismerőseit, hívja fel a figyelmet a problémára és megoldási javaslatra. Erre alkalmas a közösségi média, a személyes megkeresés, de elhelyezhet akár a részvételi költségvetés logójával ellátott plakátokat is a helyszín közelében például közösségi terek, támogató üzletek, kávézók kirakatában, ha erről egyeztet velünk!

Szavazás itt: https://reszvetel.jozsefvaros.hu/

Ha kérdése van a részvételi költségvetéssel kapcsolatban, írjon nekünk a reszvetel@jozsefvaros.hu email címen, vagy keressen minket a +36/1 459 2139-es telefonszámon!

Eseményeinkről, tevékenységeinkről a Közösségi Részvételi Iroda Facebook oldalán tájékozódhat.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!