Az én Józsefvárosom II.: Találkozások – Mondd el te is a legjobb történetedet!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Az én Józsefvárosom II.: Találkozások – Mondd el te is a legjobb történetedet!

Józsefváros története a mi történetünk. Júniusban a találkozásokról szóló sztorikat tesszük be a közösbe.

Az én Józsefvárosom sztorimesélő programsorozat második alkalommal várja szeretettel a szereplőket és a hallgatókat, ezúttal a Lumenben.

A 2023. június 28-i est során minden a találkozásokról fog szólni: legendásakról és legendásan rosszakról, örökre szólóakról és soha meg nem valósulókról, vágyottakról és félresikerültekről, viccesekről és meghatóakról. Másokkal, magunkkal, mikor hogy. A háttérzene pedig minden alkalommal Józsefvárosban szól…

Van egy jó történeted? Szívesen megosztanád? Kíváncsian meghallgatnád másokét? Tudsz valakit, akinek biztosan ott a helye? Van olyan történet, ami szerinted kihagyhatatlan? Szeretnéd, hogy a te sztoridat más mondja el?

Akár mesélnél, akár csak hallgatnád másokét, várunk szeretettel! A programra a belépés ingyenes.

Időpont: 2023. június 28., szerda 18.00 óra

Helyszín: Lumen Kávézó, 1085 Budapest, Horánszky u. 5.

www.facebook.com/lumen.kavezo

Program: a sztorik, versek, felolvasások között élő zenés produkciókkal is várunk:

Vázsonyi János -fúvós hangszerek, Kardos Dániel – gitár, Manuel Buda -gitár

Miről szól Az én Józsefvárosom?

  •   A programsorozat keretein belül a Közösségi Részvételi Iroda nyilvános sztorimesélő esteket tart összesen öt alkalommal, ahol bárki 5–10 percben elmondhatja a legkedvesebb, legizgalmasabbb, legviccesebb vagy legmeghatározóbb történetét.
  •   Nem kell profi beszélőnek vagy gyakorlott szereplőnek lenned: a lényeg, hogy azok osszák meg egymással Józsefváros semmihez sem hasonlítható anekdotáit és történeteit, akik saját tapasztalatból és a mindennapokban ismerik ezt a kerületet.

Hogyan tudsz jelentkezni történetmesélőnek?

  •   Küldd el a történeted e-mailben 2023. június 21-ig az enjozsefvarosom@gmail.com e-mail-címre Word vagy PDF formátumban.
  •   Ezután felvesszük veled a kapcsolatot, és segítünk, hogy a programon már magabiztosan fogj mikrofont, és úgy tudj mindent elmesélni, ahogy szeretnéd.

Van egy jó sztorid, de nem szeretnél szerepelni?

Az e-mailed végére írd oda, hogy „olvasásra” és azt, hogy „névvel” vagy „név nélkül”.  Ezeket a történeteket összegyűjtjük, kinyomtatjuk, és az esteken szabadon el lehet majd ezeket olvasni.

Szeretnéd, ha valaki más mondaná el történeted?

Az e-mailed végére írd oda, hogy „felolvasásra”, illetve, hogy „névvel” vagy „név nélkül”. Ebben az esetben valaki más fogja elmesélni a sztoridat az estén.

Te nem akarsz történetet mesélni, de szívesen hallanád másokét?

Téged is nagy szeretettel várunk – a részvételhez egyáltalán nem kell, hogy neked is legyen sztorid. Várunk a legszuperebb hallgatóságnak, ha szeretnéd megismerni a szomszédaidat egy kicsit más oldalról.

Kérdésed van?

Hívj minket a +36 1/459 2139-es számon, vagy írj e-mailt a reszvetel@jozsefvaros.hu címre.

Ha Te is hozzájárulsz, a történeted bekerül a Józsefvárosi Múzeum oral history gyűjteményébe és így Józsefváros történelmébe is.

Az eseménysorozat védnöke Litkai Gergely Karinthy-gyűrűs humorista.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!