Téri dallamok júliusban is Józsefvárosban

event_available Utolsó frissítés:

Hangulatos élőzene Józsefváros legkülönbözőbb részein.

A Józsefváros Önkormányzat és a JKN minden héten tavaszi-nyári-őszi zenélést szervez október közepéig. A program folyamatosan frissül, kövessék felületeinket!

A Téri dallamok sorozat a Budapest 150 emlékév részeként, a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Művelődési Központ anyagi támogatásával valósul meg. 

#budapest150 #bmknet

Július 7. 18 óra: Pollack Mihály téri dallamok: OLÁH KÁLMÁN NEXT GENERATION

A cigány jazz újragondolása egy állandóan változó világban még a legképzettebb és legtehetségesebb zenészeknek is kihívás, az OLÁH KÁLMÁN NEXT GENERATION jazz-zenekar erre  a nagy  zenei kihívásra vállalkozik. Élvezetes és magával ragadó muzsikájuk a legvájtfülűbb hallgatókat is jazz-rajongóvá tesz. Finom, elegáns, művészi és cigány!

Zenekar tagjai:

Szakcsi Jr Lakatos Béla - zongora 

Jónás Philip - dob

Oláh Kálmán - nagybőgő 

https://www.facebook.com/events/1051929239111737

Július 14. 18 óra: Koltói Anna téri dallamok: EXPRESSION

A feltörekvő gitáros, Varga Balázs immár három éve zeneszerzőként is aktív. Darabjai egyedi hangzást képviselnek, ezzel együtt arra törekszik, hogy befogadható zenei élményt kínáljon hallgatóinak. A Varga Balázs / Expression a jazz, a könnyűzene, valamint a klasszikus zene motívumait alkalmazza.

Zenekar tagjai:

Varga Balázs - gitár

Danyi Diána - ének

Horváth Béla - keyboard

Dani Norbert - nagybőgő

Fazekas Tamás - dob

https://www.facebook.com/events/497502222533843

Július 21. 18 óra: Horváth Mihály téri dallamok: OLÁH ALBERT ÉS ZENEKARA

Oláh Albert a legújabb generáció azon képviselője, aki a régi, hagyományos magyar cigány muzsikálást képviseli.

Nagyapja nyomdokain halad, aki még a híres filmszínésznek, Kabos Gyulának is muzsikált. Lenyűgöző hegedűjátékával egészen kiskora óta kitűnt a pályatársai közül. A legjobb muzsikusok kísérik.

https://www.facebook.com/events/1202968983724921

 

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!