Közös ünneplés vízipisztolycsatával – Részvételi Költségvetés 2023 After

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Közös ünneplés vízipisztolycsatával – Részvételi Költségvetés 2023 After

A 2023-as józsefvárosi részvételi költségvetés lezárását, nyertes projektjeit és a résztvevőket, szervezőket már megünnepeltük egyszer – de a java még hátravan!

Tavaly hagyományteremtő szándékkal indítottuk, idénre tényleg hagyománnyá érett: közös szabadtéri vízipisztolycsatával szeretnénk még emlékezetesebbé és vidámabbá tenni a projekt lezárását.

Tartsanak velünk! Felnőtteket és gyerekeket is várunk szeretettel!

Időpont: 2023. augusztus 24., csütörtök 16.00

Helyszín: Horváth Mihály tér

Eszközigény: aki tud, kérjük, hozzon magával vízipisztolyt, kisvödröt, vizes csatázásra alkalmas játékeszközt

Kérjük, a saját és mások biztonságára, testi épségére mindenki fokozottan ügyeljen!

Megjegyzés: A rendezvényen mindenki kizárólag a saját felelősségére vehet részt, a rendezvényszervező Önkormányzat az esetlegesen felelőtlenül viselkedő látogatók magatartásáért, bekövetkező személyi sérülésekért és károkért nem vállal felelősséget. A rendezvényen alkohol és egyéb tudatmódosító szerek nem fogyaszthatóak, az ezek hatása alatt álló személyek a rendezvényt nem látogathatják. Kiskorú személyek a rendezvényen szülői felügyelettel vehetnek részt. A rendezvényről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen a rendezvény látogatóit rögzíthetik.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!