Józsefvárosi civil szervezetek és csoportok hetedik fóruma

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Józsefvárosi civil szervezetek és csoportok hetedik fóruma

A Józsefvárosi Önkormányzat számára kiemelten fontos a józsefvárosi civil szervezetekkel és csoportokkal való együttműködés, ezért a Közösségi Részvételi Iroda hetedik alkalommal szervez fórumot a civil szerveződésekkel történő párbeszéd elősegítése érdekében.

HOL? H13 Nagyterem (Horánszky utca 13. | A helyszín akadálymentes.)

MIKOR? 2024. január 23. 17-19 óra (Érkezés 16:45-17:00 között.)

REGISZTRÁCIÓ: 2024. január 22. hétfő reggel 9 óráig tudnak regisztrálni ezen az űrlapon keresztül >>>

A fórum céljai:

  1. Szeretnénk tájékoztatni a Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Irodája által koordinált együttműködési lehetőségekről: folyamatokról és eseményekről.
  2. Teret adunk a visszajelzésre és véleménynyilvánításra a Józsefvárosi Önkormányzat civil szervezeteket és csoportokat érintő tevékenységével kapcsolatban, hogy javítani tudjunk a szervezetek és az Önkormányzat együttműködésén, és hatékonyabban tudjuk segíteni a közösségeket.
  3. Találkozási lehetőséget biztosítunk a szervezetek, csoportok számára, hogy segítsük új együttműködések kialakulását.

A fórum főbb témái:

A 2 órásra tervezett fórumot követően még 1 óra szabad beszélgetés lehetőségét biztosítjuk a helyszínen, hogy a megjelenő szervezetek közötti kapcsolatépítést segítsük.

A fórum regisztrációhoz kötött, a Józsefvárosban bejegyzett, illetve itt tevékenykedő civil szervezetek és informális csoportok 2024. január 22. hétfő reggel 9 óráig tudnak regisztrálni ezen az  űrlapon keresztül.

A fórum csak a regisztrált szervezetek számára áll nyitva, de utólag beszámolót készítünk, amelyet a jozsefvaros.hu oldalon teszünk közzé.

Ha még nem tette, kérjük, iratkozzon fel a Józsefvárosi Önkormányzat civil hírlevelére: https://jozsefvaros.hu/otthon/hirdetotabla/hirek/2022/05/iratkozzon-fel-a-jozsefvarosi-onkormanyzat-civil-hirlevelere/

További információ:

Közösségi Részvételi Iroda

1082 Budapest, Baross u. 63-67. fszt. 3/1. reszvetel@jozsefvaros.hu +36 1/459-2139 + 36 20/ 258-6713 (pénteki napokon!)

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!