Találkozzunk a Józsefvárosi Közösségek Ünnepén április 27-én!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Józsefvárosi közösségek ünnepe 2024. április 27. Horváth Mihály tér

Józsefváros a közösségek kerülete, ahol számos civil szervezet, csoport és sok-sok közösségi kezdeményezés talált otthonra. Ünnepeljünk közösen a Józsefvárosi Közösségek Ünnepén, egy játékos programokkal teli tavaszi napon!

Az ünnepen találkozhattok józsefvárosi közösségekkel, bemutatkoznak kerületi civil szervezetek és csoportok, gyerekprogrammal készül a JóKer, lesz zene, és izgalmas ajándékok várnak rátok egy pecsétgyűjtő játék keretébe. Az eseményt a Közösségi Részvételi Iroda szervezi.

Mikor? 2024. április 27-én 10-18 óra között

Hol? Horváth Mihály tér, az emlékmű mellett

Esemény ide kattintva elérhető.

A 2022-es részvételi költségvetésen nyertes ötlet eredményeként 2023 tavaszán a Józsefvárosi Önkormányzat megszervezte a józsefvárosi növényvásárt, ahol a növényárusok és kézműves foglalkozások mellett több mint 30 józsefvárosi civil szervezet és közösség mutatkozott be.

A hagyományt folytatva és bővítve 2024-ben a Józsefvárosi kézműves- és növényvásárral egyidőben rendezzük meg a Józsefvárosi Közösségek Ünnepét.

Szeretnél bemutatkozni az ünnepen? Várjuk józsefvárosi kötődésű civil szervezetek és közösségek jelentkezését, akik szeretnék megmutatni tevékenységüket egy játékos, programokkal teli tavaszi napon. Jelentkezés: jozsefvaros.hu/go/kozossegekunnepe

Az esemény nyilvános. A résztvevők jelenlétükkel elfogadják, hogy kép- és hangfelvétel készülhet róluk. https://jozsefvaros.hu/adatvedelem/ 

Kérdésed van?

Közösségi Részvételi Iroda

1082 Budapest, Baross u. 63-67. fszt. 3/1. reszvetel@jozsefvaros.hu +36 1/459-2139 + 36 20/ 258-6713 (pénteki napokon!)

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!