Újra Tali a téren! – Színészekkel és színházi játékkal várunk március 27-én, szerdán 

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Tali a téren Nyitóesemény

A hosszú téli álom után március 27-én, szerdán egy egészen különleges programmal indul újra a Tali a téren programsorozatunk.

Mindenkit várunk 16.00 órától a II. János Pál pápa téren.

Miután március 27-én éppen a színházakat ünneplik világszerte, ezért színházi játékkal készülünk: a Független Színház színészeivel találkozunk majd, akik megmozgató, a figyelmet és a ritmusérzéket fejlesztő gyakorlatokkal készülnek.

Akinek kedve van játszani, szerepjátékokban is részt vehet majd. Délután 4 órától ott leszünk, de ha később érkeznél, akkor is bekapcsolódhatsz.

Ahogy az őszi időszakban is, most is minden korosztályt várnak a józsefvárosi Gyerek- és Ifjúsági Részvételi Program, a JóKer és a FiDo munkatársai és önkéntesei, valamint a kerület szociális munkásai.

Március 27-től minden szerdán (hacsak az eső el nem mos minket) újra játékokkal, közösséggel és rengeteg jó programmal várunk titeket a II. János Pál pápa téri focipálya környékén.

Még egy jó hírről szeretnénk beszámolni: néhány hete az év egyik legnagyobb európai ifjúsági konferenciáján – Magyarországról egyedüliként – a terjesztésre érdemes jó gyakorlatok körében mutattuk be a Tali a téren munkáját. Köszönjük ezt a sikert azoknak is, akik az őszi időszakban megtiszteltek minket a bizalmukkal!

Tali a téren március 27-én!

Kérdésed van? Írj nekünk: joker@jozsefvaros.hu

Megismerkednél a JóKer programjával, vagy tájékozódnál más, fiatalokat és gyerekeket érintő közösségi eseményekről? Látogass el fiataloknak szóló oldalunkra, vagy kövesd a JóKert a Facebookon.

Az esemény a facebookon: itt.

A későbbi események:

https://www.facebook.com/events/446524804578826

https://www.facebook.com/events/3112341098899653

https://www.facebook.com/events/3376481342652281

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!