Szili-Darók Ildikó

Szili-Darók Ildikó

alpolgármester, egyéni képviselő , 9. számú választókerület

MOMENTUM-DK-MSZP-PÁRBESZÉD-LMP-SZOLIDARITÁS

Józsefváros Jövőjéért frakció

Polgármesteri Kabinetchevron_rightAlpolgármesterek
Önkormányzati képviselők

email daroki@jozsefvaros.huphone +36 1/459-2542meeting_room I. em. 104.
Fogadóóra, ügyfélfogadás

Minden héten csütörtök 14-16 óra között. Előzetes bejelentkezés szükséges a 06-1-4592-544 telefonszámon. Helyszín: Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat – 1082 Budapest, Baross u. 63-67. 1/104.

Bemutatkozás

A 9-es körzet képviselője vagyok. Alpolgármesteri megbízatásom elsősorban a szociális és az egészségügyi ágazat illetve a civil és egyházi szervezetek munkájának segítésére terjed ki.

Férjemmel és 16 éves lányommal a Szűz utcában lakom. Húsz évesen, 32 éve költöztem Józsefvárosba. Éltem a Szerdahelyi utcában, majd a Víg utcában is.

Munkám mindig a szociális és oktatási területhez, illetve a civil szektorhoz kapcsolódott. Szociális szervezői diplomám a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán szereztem. Biológia tanári végzettségem az ELTE TFK-n, szupervízori egyetemi végzettségem az ELTE TTK-n, rajzvizsgálati szaktanácsadói végzettségem pedig a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia szakán szereztem.

10 éven keresztül családgondozóként dolgoztam a Józsefvárosi Családsegítő Szolgálatnál. 5 évig vezettem ezt az intézményt. Tanítottam középiskolában és felnőttképzéseken szociális, mentálhigiénés és pszichológiai tárgyakat. Dolgoztam a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál, és idősek otthonában, illetve több tanodában is.

A szociálpolitika illetve a szociális munka terén több tankönyvet, országos kerettantervet, szakmai és vizsgakövetelményt írtam, illetve szakkönyveket lektoráltam.

4 éve OKJ-s vizsgaelnök vagyok szociális és mentálhigiénés képzések terén. Több civil szervezetben dolgozom, és ha időm engedi, önkéntes munkát vállalok a szegénység enyhítése érdekében.

Vagyonnyilatkozatok
2022. évi vagyonnyilatkozat event_available Utolsó frissítés: 2022. március 24.
332 KB PDF dokumentum
2021. évi vagyonnyilatkozat event_available Utolsó frissítés: 2022. március 24.
323 KB PDF dokumentum
2020. évi vagyonnyilatkozat event_available Utolsó frissítés: 2022. március 24.
318 KB PDF dokumentum
2019. évi vagyonnyilatkozat event_available Utolsó frissítés: 2022. március 24.
2 MB PDF dokumentum
Testületi tagság
Képviselő-testület

workspace_premium képviselő-testületi tag

email hivatal@jozsefvaros.hu

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!