Kutyabarát helyek Józsefvárosban

Hova mehetünk enni, inni, vásárolni vagy ügyet intézni Józsefvárosban a kutyánkkal együtt?

Kutyásként nem mindig könnyű a szabadidőnket megszervezni vagy csak simán az ügyeinket intézni, mert sok helyre nem mehetünk kutyánkkal együtt. De szerencsére egyre több hely van, ahol most már a négylábúakat is szeretettel fogadják.

Összegyűjtöttük, hogy Józsefvárosban hova lehet menni kutyával. Ha szeretné, hogy üzlete, boltja vagy szolgáltatása bekerüljön ebbe a listába, kérjük, írjon nekünk emailt a reszvetel@jozsefvaros.hu címre.

KUTYABARÁT ÖNKORMÁNYZAT

A Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 2021-ben kutyabaráttá vált. Várjuk szeretettel ügyfeleinket, a kutyákra vonatkozó szabályokat itt olvashatja el >>>

INGYENES KUTYAÜRÜLÉK-ZACSKÓ

Kérjük, ne higgyen a kakitündérben és segítsen tisztán tartani a józsefvárosi köztereket! Józsefvárosiként havonta 100 db ingyen kutyapiszok-gyűjtő zacskót vehet át az alábbi helyszínen lakcímkártya bemutatásával:

Kálvária téri Infópont (barna faház)

II. János Pál pápa tér (nyilvános illemhely)

Hétfőtől - vasárnapig

07.00-09.00

12.00-14.00

17.00-19.00

Ezen kívül lehet kérni kutyapiszok gyűjtő zacskót azoktól a kerületőröktől is, akik olyan téren teljesítenek szolgálatot, ahol van kutyafuttató, illetve a kutyafuttatókon is ki van helyezve néhány kutyapiszok gyűjtő zacskó.

A kerületben az alábbi helyeken is elérhetőek az ürülék összeszedésére alkalmas zacskók:

Teleki tér

Golgota tér

Horváth Mihály tér

Déri Miksa utca

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!