Önkormányzati bérlakások felújítása I.

Beruházás helyszíne: Józsefváros

Beruházó: Józsefvárosi Önkormányzat

Lebonyolító: AS Kollektíva Kft.

Közreműködő: Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt.

Beruházás jelenlegi státusza:

 
 
 
 
 
Előkészítés (befejezve)

 
 
 
 
 
Koncepcióalkotás (befejezve)

 
 
 
 
 
Tervezés (folyamatban)

 
 
 
 
 
Engedélyeztetés (nincs elkezdve)

 
 
 
 
 
Közbeszerzés (nincs elkezdve)

 
 
 
 
 
Kivitelezés (nincs elkezdve)

 
 
 
 
 
Kész (nincs elkezdve)

Beruházás költsége: 153 244 436 (bruttó Ft)

Kivitelezés várható kezdése: 2022/2. negyedév

Kivitelezés várható befejezése: 2022/3. negyedév

Röviden a beruházásról

Az Önkormányzat célja a következő évben az üres, rossz állapotú lakásállomány nagyarányú csökkentése, az állomány minőségének javítása. A korábbi fejezetek kijelölték a felújított lakások hasznosításának három fő módját:

–  Egyrészt a kiürítés alatt lévő 9 db bontandó épületben lakó bérlők elhelyezését felújítandó lakásokban kívánjuk biztosítani.

–   Másrészt fontosnak tartjuk, hogy legyen több lehetőség legalább részlegesen felújított lakásokra pályázni. Ez azért is fontos, mert a felújítási kötelezettség sok rászorulót zár ki a lakáshoz jutók köréből.

–   Harmadrészt a sokoldalú és jól működő lakásszektor megteremtése érdekében az Önkormányzat speciális célokra is tervez felújítani lakásokat.

A következő évben mintegy 127 lakást tervez felújítani az Önkormányzat.

Főbb műszaki tartalom:

Ajövőben az Önkormányzat keretszerződéses rendszerben tervezi bonyolítani a lakások felújítását. Az új rendszerben külön keretszerződés alapján tízes csomagokban folyamatosan történik a lakások felújítási terveinek elkészítése, majd egy külön keretszerződés keretében a felújítása.

Az AS Kollektíva Kft.-vel 2022. május elején kötöttünk szerződést a tervezésre, a kivitelezői keretszerződés közbeszerzése 2022. nyarán fog megvalósulni.

Szerződés

A beruházással kapcsolatos hírek, események

Korábbi, kapcsolódó hírek, események itt olvashatóak east

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!