Mondja el a véleményét a Dankó udvarról!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Mondja el a véleményét a Dankó udvarról!

A Dankó udvar egy közösségi udvar a Dankó utca 18. szám alatt, ami a 2022-es Józsefvárosi részvételi költségvetés egyik nyertes ötleteként valósult meg.  Az udvart 2024 májusa és októbere között egy tesztidőszak idejére nyitottuk meg, ami október 26-án zárul. Most arra szeretnénk kérni a lakókat, hogy értékeljék ezt az időszakot.

Töltse ki kérdőívünket itt október 31-ig!

A tesztidőszak alatt nagyon sokat tanultunk a környékről és magáról az udvarról is: végtelen számú uno parti volt, sok-sok sportfoglalkozás, de makramézás, agyagozás és közös főzések is. Szeptemberre egy igazi, élő közösségi hely lett a Dankó udvar. Ha szeretne többet megtudni az udvarról, akkor látogasson el a dankoudvar.hu oldalra.

Finálé a Dankó udvarban

Október 19-én 14 órától egy közös szalonnasütéssel zárjuk az udvar első szezonját! Ezen kívül lehet majd koszorút készíteni, lesz linómetszés és sorverseny is a pályán. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Finálé a Dankó udvarban 

2024.október 19. szombat 14 óra

Dankó utca 18. 

https://fb.me/e/1V4zpXXb2

Esőnap: 2024 október 26. 14 óra

Mikor zár az udvar? És mi lesz ezután?

A tesztidőszak 2024. október 26-án zárul. Most arra szeretnénk kérni a lakókat, hogy értékeljék ezt az időszakot. Az értékelés során arra vagyunk kíváncsiak, hogy járt-e az udvarban, mi tetszett és mi nem, illetve szeretné-e hogy jövőre is kinyisson az udvar. Ezért készítettünk egy felnőtteknek és egy 14 aluli gyerekeknek szóló kérdőívet. A Józservárosi Önkormányzat az együttműködő szervezetek, a lakók és a RÉV8 tapasztalatai alapján dönti el, hogy a jövőben hogyan üzemeljen az udvar.

A kiértékelés október 31-ig tart, és a Józsefvárosi Önkormányzat önkéntesei körbejárják a szomszédos házakat, és személyesen is kikérik a lakók véleményét a tesztidőszakról. 

A felnőtteknek szóló kérdőív innen elérhető.

A gyerekeknek szóló kérdőív innen elérhető.

Várjuk visszajelzéseit 2023. október 31-ig. Előre is köszönjük a kitöltéseket! Ha szeretne többet megtudni a Dankó udvarról, akkor látogasson el a dankoudvar.hu oldalra, ha kérdése van az udvarral kapcsolatban írjon nekünk az info@dankoudvar.hu címre. Ha pedig nem szeretne lemaradni semmiről csatlakozzon a Dankó udvar barátai facebook-csoporthoz, és iratkozzon fel a hírlevelünkre a https://www.dankoudvar.hu/ oldalon.

Are you an English speaker? You can read about the evaluation in English here:

Share your opinion about the Dankó Courtyard!

Share your opinion about the Dankó Courtyard!
További részletek

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!