Csomópontok a Népszínház utcában – mondja el véleményét!

event_available Utolsó frissítés:

A kérdőívben az utcáról, és ezen belül az új sarkokról kérdezzük véleményüket. Kitöltésével ön is segíthet előkészíteni az utca további fejlesztésének irányait

A Népszínház utcában két helyen is izgalmas átalakítások történnek 2020 őszén: a Kiss József utcai torkolat, illetve a Vay Ádám utca - Alföldi utca csomópont is biztonságosabbá és barátságosabbá válik. Korábban mindkét kereszteződésnél nehezen belátható szögben érkező autók és hatalmas kihasználatlan aszfaltfelületek tették veszélyessé és sivárrá a Népszínház utcát. A kis utcák vége most merőlegessé válik. A felszabaduló területeken új közösségi terek jönnek létre, és az ide kerülő növények miatt zöldebb lesz az utca. A környékbeli iskolásokkal és civilekkel együtt pedig a köztéri művészet eszköztárát felhasználva nem csak zöldebbé, hanem színesebbé tesszük az utcát.

A mostani átalakítások mintaprojekt részei. A megvalósuló projekt nagyon kötséghatékony: az önkormányzat 2 millió forintot költ a két helyre összesen, a dézsás növények kihelyezésére. A mintaprojekt lényege, hogy kipróbáljuk, milyen lehetne egy biztonságosabb, barátságosabb Népszínház utca, így a sarkok kialakítását a tapasztalatok alapján később lehet módosítani. Az Önök tapasztalatai fontosak számunkra, ezért már a projekt minden elemének elkészülte előtt kérdőívet állítottunk össze, ahol most elmondhatják véleményüket.

A kérdőívben az utcáról, és ezen belül az új sarkokról kérdezzük véleményüket, hogy ezek alapján dönthessünk a csomópontok végleges átalakításáról. A kérdőív kitöltésével és megosztásával segíthet előkészíteni a Népszínház utca további fejlesztésének irányait és más, egyszerű közlekedési és élhetőséget javító beavatkozásokat is.

A kérdőívben személyes adatokat nem rögzítünk.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegvrTPWNQPpgL3o8eAZxY2mJxQDYOLxFcjlbZE7usSrVDj8w/viewform

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!