Népszínház utca: elérhető a kérdőív kiértékelése

event_available Utolsó frissítés:

A kitöltők a problémák mellett sok szépet is írtak az utcáról

A Népszínház utcában 2020. őszén két helyen kezdődtek el változások.

A közlekedés biztonsága mellett a kísérleti beavatkozásokat az indokolta, hogy párbeszédet indítsunk a helyi lakosokkal, üzlettulajdonosokkal és az utcán közlekedőkkel arról, hogy hogyan értékelik az utca képét, a rajta való közlekedést, és mik azok az erősségek és problémák, amiket az utcával kapcsolatban látnak.

Az átalakításokkal kapcsolatos kérdőívet 340-en töltötték ki, és a csomópontok, valamint az utca értékelése mellett rengeteg hasznos szöveges visszajelzés is érkezett, ami sokat segít majd a további beavatkozások során.

Megtudtuk, hogy mit szeretnek és min változtatnának a józsefvárosiak, hogy mit tartanak problémának a közlekedés terén, mennyire nyitottak az új kezdeményezésekre, és hol látnák hasznát még hasonló beavatkozásoknak.

A kérdőív kiértékelése megtörtént, eredményei elérhetőek az Önkormányzat honlapján: itt

A kitöltők a problémák mellett sok szépet is írtak az utcáról; ebből mutatunk egy rövid válogatást.

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!