Jazzvacsora a Rákóczi csarnokban

event_available Utolsó frissítés:

Áprilisban elkezdődött az Ötletcsarnok pályázat nyertes ötleteinek megvalósítása a Csarnok negyedben.

Fazekas Bálint egy esős péntek estén újra visszatért a Rákóczi téri csarnokba és főzött, mint régen az Eldorádó bisztróban.

Szerencsés együttállás, hogy Udvardi Marci  – a Zenélő Piac események ötletgazdája – egy jazz koncertet szervezett aznapra a csarnokba. Úgyhogy nemcsak vacsora volt, hanem az Ég alatti 5 zenekar egy dupla koncertet adott, aminek a szünetében a régi bisztróban lehetett megkóstolni a menüt. Volt vöröslencse dahl, friss tavaszi saláta és mecseki tészta erdei vadnövényekkel és parmezánnal.

Bálint lelkes támogatója a kistermelőknek és a piacoknak, az este erről is szólt. A vacsora alapanyagait részben a piacon szerezte be az árusoktól, akikkel régi jóbarátok. Sok alapanyag pedig mecseki kistermelőktől érkezett, mivel Bálint jelenleg Pécsen él.

Szerinte a piacra nemcsak vásárolni járnak az emberek, hanem ez egy fontos találkozóhely is. Bálinték az előkészületekről és az eseményről egy videót is készítettek, amivel szerették volna megmutatni, hogy egy ilyen teret hogy lehet újragondolni, és még jobban kihasználni. A videó elérhető erre a linkre kattintva.

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!