Fotópályázat a Csarnok negyedben

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Fotópályázat a Csarnok negyedben

A Rákóczi tér és környéke rengeteg izgalmas épületet rejt magában, úgyhogy mindenki vegye a nyakába a negyedet és küldje el kedvenc épületének fotóját, egészen 2022. augusztus 20-ig. A legjobb fotókból kiállítást is rendeznek majd a negyedben.

A fotópályázat szervezője a Harmónium egyesület, amelynek tagjai közül többen a Csarnok negyedben laknak. Az Ötletcsarnok pályázaton nyert ötletük célja a helyi értékek felkutatása, bemutatása, népszerűsítése, és ezen keresztül a figyelem felhívása védelmük, illetve megőrzésük fontosságára. A dinamikusan változó negyedben folyamatosan keveredik a régi és új, és a fotópályázat segítségével részben ezeket a változásokat szeretnék megörökíteni a szervezők. A pályázat fontos kitétele, hogy a fotók a Csarnok negyedben készüljenek, azaz a Népszínház – Nagy Fuvaros – Koszorú – Baross utca és József körút által határolt területen. A pályázatra bárki küldhet be képet, összesen legfeljebb 10 darabot. A részvétel pedig teljesen ingyenes.

Nemrég az egyik szervező, Fris E. Kata mesélt a Klubrádióban a kezdeményezésről. A linkre kattintva a 45. percnél meghallgatható az interjú:

https://www.klubradio.hu/adas?hanganyag_id=26415

A fotópályázat részletei

A fotókat ezekben a témákban várják:

  1. külső és belső homlokzatok
  2. házak részletei (kilincs, ajtó, fafaragás, dombormű, stb.)

A képek beküldésének határideje:  2022. augusztus 20.

A képek beküldésének helye: www.facebook.com/tuzfalontul oldal

Ősszel a legjobb képekből kiállítást rendezünk a negyedben!

A fotópályázat részletes kiírása itt található: https://pafi.hu/p/tuzfalon-tul-ertekorzo-fotopalyazat

A fotópályázattal kapcsolatos kérdéseket a tuzfalontul@gmail.com címre várják a szervezők. A fotópályázat az Ötletcsarnok pályázat részeként valósul meg. A pályázat többi nyerteséről a csarnoknegyed.hu oldalon olvashatnak.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!