Fotópályázat a Csarnok negyedben

event_available Utolsó frissítés:

A Rákóczi tér és környéke rengeteg izgalmas épületet rejt magában, úgyhogy mindenki vegye a nyakába a negyedet és küldje el kedvenc épületének fotóját, egészen 2022. augusztus 20-ig. A legjobb fotókból kiállítást is rendeznek majd a negyedben.

A fotópályázat szervezője a Harmónium egyesület, amelynek tagjai közül többen a Csarnok negyedben laknak. Az Ötletcsarnok pályázaton nyert ötletük célja a helyi értékek felkutatása, bemutatása, népszerűsítése, és ezen keresztül a figyelem felhívása védelmük, illetve megőrzésük fontosságára. A dinamikusan változó negyedben folyamatosan keveredik a régi és új, és a fotópályázat segítségével részben ezeket a változásokat szeretnék megörökíteni a szervezők. A pályázat fontos kitétele, hogy a fotók a Csarnok negyedben készüljenek, azaz a Népszínház - Nagy Fuvaros - Koszorú - Baross utca és József körút által határolt területen. A pályázatra bárki küldhet be képet, összesen legfeljebb 10 darabot. A részvétel pedig teljesen ingyenes.

Nemrég az egyik szervező, Fris E. Kata mesélt a Klubrádióban a kezdeményezésről. A linkre kattintva a 45. percnél meghallgatható az interjú:

https://www.klubradio.hu/adas?hanganyag_id=26415

A fotópályázat részletei

A fotókat ezekben a témákban várják:

  1. külső és belső homlokzatok
  2. házak részletei (kilincs, ajtó, fafaragás, dombormű, stb.)

A képek beküldésének határideje:  2022. augusztus 20.

A képek beküldésének helye: www.facebook.com/tuzfalontul oldal

Ősszel a legjobb képekből kiállítást rendezünk a negyedben!

A fotópályázat részletes kiírása itt található: https://pafi.hu/p/tuzfalon-tul-ertekorzo-fotopalyazat

A fotópályázattal kapcsolatos kérdéseket a tuzfalontul@gmail.com címre várják a szervezők. A fotópályázat az Ötletcsarnok pályázat részeként valósul meg. A pályázat többi nyerteséről a csarnoknegyed.hu oldalon olvashatnak.

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!