Átadtuk a Balogh Paci Művészeti Ösztöndíj okleveleket

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Átadtuk a Balogh Paci Művészeti Ösztöndíj okleveleket

Augusztus 30-án átadtuk az okleveleket volt képviselőnkről, Balogh Lajos Paciról elnevezett művészeti ösztöndíj pályázóinak.

 

A pályázókat Koscsóné Kolkopf Judit kuratóriumi elnök, Pikó András polgármester és Hermann György bizottsági alelnök köszöntötte.

   

A Balogh Paci Ösztöndíj az eddigi támogatásoknál hatékonyabb, hosszú távú összművészeti program, melynek célja, hogy fiatal tehetségeinknek pályafutásuk kezdetén valódi segítséget nyújtson.

Célunk, hogy legyenek olyan, az ösztöndíj köré szerveződő közösségi programok, amelyek révén a szélesebb közönség is megismerheti a kerületünkben folyó művészeti műhelymunkát, illetve a roma kultúrát.

 

A Balogh Paci Ösztöndíj egy évre szól, a pályázatokat három korcsoportban – köz- és felsőoktatásban tanulók, illetve pályakezdők körében – hirdettük meg három művészeti ágban: zeneművészet, képzőművészet és vizuális művészetek, illetve irodalom és előadóművészetek.

Az ösztöndíjasok számára rendszeres havi juttatást biztosít a Karácsony Sándor Közalapítvány,  valamint szakmai, illetve a menedzsmentben segítő mentorokat is.

 

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!