Üzlethelyiség pályázat a Csarnok negyedben

event_available Utolsó frissítés:

Egy városnegyed akkor jó, ha van miért oda menni, úgyhogy szeretnénk, ha minél több üres üzlethelyiség gazdára találna a Csarnok negyedben. Nem árulunk zsákbamacskát: az üzletek felújítást és sok törődést igényelnek, ezért most piaci ár alatt lehet kivenni ezeket a helyiségeket. Az ingatlanok a körúthoz közel, a megújuló Déri Miksa utca vonzáskörzetében vannak, és sok odafigyeléssel ismét szuper hely lehet belőlük! A kiadó üzlethelyiségek pontos leírását és a pályázati feltételeket megtalálja a csarnoknegyed.hu/uzletek oldalon.

Az egész kerületben sok olyan önkormányzati üzlethelyiség van, amelyek már évek vagy évtizedek óta üresen állnak. A helyzetet tovább rontotta, hogy a koronavírus következtében még több üzlet és vendéglátóhely bezárt. Az üres portálok pedig meghatározzák egy utca hangulatát, amelyek sok esetben a gazdátlanság benyomását keltik.

2020 nyarán a Déri Miksa utca közösségi tervezése során többször szóba kerültek az üzlethelyiségek. A környékbeliek azt mondták, hogy olyan szolgáltató egységeket látnának itt szívesen, ahol ki lehet ülni a teraszra, de nem hangosak, mint például egy pékség vagy egy cukrászda. A Déri Miksa utca megújítása nemcsak az utca kialakítására van hatással, hanem a közvetlen környezetére is. Az üzlethelyiségeknek pedig jelentős szerepe lehet abban, hogy az elkövetkező években a Déri Miksa utca és környéke milyen irányt vesz, hiszen egy városnegyed akkor jó, ha van miért oda menni.

A Déri Miksa utca megújításához kötődően szeretnénk, ha minél több üres üzlethelyiség gazdára találna a negyedben. Ezért a Józsefvárosi Önkormányzat megbízásából a Rév8 üzlethelyiség pályázatot hirdet Csarnok negyedben, a Józsefvárosi Gazdálkodási Központtal (JGK Zrt.) együttműködésben. A pályázat előnyben részesíti azokat, akik valamilyen módon kapcsolódnak a negyedhez és az itt lakókhoz.

A pályázat beadási határideje 2022. november 30. 

A pályázatban szereplő üzleteket a bérlőnek kell felújítani, ami sok munkával jár, de így a saját elképzelései szerint újíthatja fel őket. Ráadásul most a piaci ár alatt lehet megpályázni a helyiségeket. A pályázat elbírálásának két fő szempontja van: a megajánlott havi bérleti díj, illetve egy terv arra vonatkozóan, hogy milyen tevékenységet szeretne folytatni a jelentkező a helyiségben, és milyen módon kapcsolódik a pályázó az utcához és a negyedhez. A pályázatokat a Józsefvárosi Önkormányzat Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága fogja elbírálni, és a legnagyobb pontszámot elérő pályázat lesz a nyertes.

Mind a 14 helyiség az utcáról közelíthető meg, alapterületük változó, 15 nm a legkisebb, és 229 nm a legnagyobb ingatlan. A helyiségek közül egy olyan van, ami alapvetően raktározásra alkalmas nagy alapterületű pince, ez a Déri Miksa utca 15. szám alatt található. Mindegyik helyiségről részletes adatlap készült, amely tartalmazza a legfontosabb műszaki adatokat és a helyiségről készült friss fotókat és dokumentációt.

A pályázható üzlethelyiségeket és a pályázat pontos leírását megtalálja a csarnoknegyed.hu/uzletek oldalon. Ha bármi kérdése van, írjon a uzletek@rev8.hu címre, vagy hívja a +36 20 771 7382 telefonszámot!

 

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!