Helyi építési szabályzat módosítása (Csarnok negyed, Corvin negyed, Magdolna negyed, Orczy negyed és Losonci negyed)

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Helyi építési szabályzat módosítása (Csarnok negyed, Corvin negyed, Magdolna negyed, Orczy negyed és Losonci negyed)

A Józsefvárosi Önkormányzat 2022-ben megalkotta a József körút – Népszínház utca – Teleki László tér – Fiumei út – Orczy tér – Orczy út – Nagyvárad tér – Üllői út által határolt terület (Csarnok negyed, Corvin negyed, Magdolna negyed, Orczy negyed és Losonci negyed) Kerületi Építési Szabályzatát.

Ezt most ún. rövid eljárásban felül kell vizsgálni és módosítani kell az ezt megalapozó rendelet jelmagyarázatát, övezeti előírását, valamint rajzi mellékletét, mert azokban hibák találhatóak.

Kérjük, véleményezze Ön is a Csarnok negyedre, Corvin negyedre, Magdolna negyedre, Orczy negyedre és Losonci negyedre vonatkozó Helyi Építési Szabályzat módosítási anyagát!

Az észrevételeket és javaslatokat 2022. november 7. és november 11. között várjuk az E-TÉR rendszeren keresztül: https://www.oeny.hu/oeny/4tr/#/fooldal

Az elkészült tervezet a https://jozsefvaros.hu/ugyintezes/ugy/helyi-epitesi-szabalyzat-modositasa-csarnok-negyed-corvin-negyed-magdolna-negyed-orczy-negyed-es-losonci-negyed/ oldalon érhető el.

További információ: Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Városépítészeti Iroda

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

partnersegi@jozsefvaros.hu

06-1-459-2157

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!