Megvannak a Csarnok negyedi üzlethelyiség pályázat nyertesei

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Megvannak a Csarnok negyedi üzlethelyiség pályázat nyertesei

A Csarnok negyed tele lesz jobbnál jobb helyekkel!

Nyílik egy palacsintázó a Bacsóban, egy kerámiaműhely a Fecskében, egy vegán étterem a Déri Miksa utcában és sok minden más is.

A nyerteseknek gratulálunk, és nagyon várjuk már mikor nyitnak meg az új üzletek!

Az önkormányzat 2022 őszén átadta az új Déri Miksa utcát a lakóknak.

Az utca megújításának egyik állomása a Csarnok negyedi üzelthelyiség pályázat volt.

A pályázatot a RÉV8 vezényelte le és 14 helyiségre lehetett pályázni, amelyből 10 gazdára is talált.  Összesen 21 pályázat érkezett be, amelyből 17 lett érvényes.

A cél az volt, hogy a környék új lendületet kapjon, és az üres helyiségek élettel teljenek meg. A pályázat elbírálásánál a megajánlott bérleti díjon felül azt is figyelembe vettük, hogy a pályázó hogyan képzeli el a helyiség jövőjét, milyen felújításokat tervez, és hogy hogyan kapcsolódik a Csarnok negyedhez.

A pályázatokat 2022. október 2. és november 30. között adhatták le a pályázók. Akik eljöttek megnézni az üres helyiségeket, már láthatták azt is milyen lesz az új utca. Az üzlethelyiségek sajnos elég rossz műszaki állapotban vannak, ezért a piaci ár alatti kedvezményes bérleti díjért lehetett kivenni őket. Viszont így az új bérlők saját igényeiknek megfelelően tudják majd felújítani a helyiségeket.

Az eredményekről a Józsefvárosi Önkormányzat Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága döntött a 2023. február 1-jei ülésén. A Déri Miksa és a Víg utca sarkán nyílik egy pizzéria, lesz egy új alkotótér a Víg utcában, sőt még egy szivattyúkereskedés is a Déri Miksa utcában. A nyertesek listája a következő:

Üzlethelyiség Pályázó neve Tevékenység
Bérkocsis utca 19 Príma Projekt Kft. palacsintázó
Fecske utca 34 Sáfrán Anett kerámiaműhely
József utca 15-17 Copyrama Kft. nyomda
József utca 42 Somogyi Zoltán gasztroműhely
Víg utca 18 Szigeti Árpád / Hurrikan Press grafikai műhely
Víg utca 28/1 Szabó Alex Noel kávézó
Víg utca 28/3 Manu Pizza Kft. pizzázó
Víg utca 28/4 Perjéssy Gábor grafika galéria és bolt
Víg utca 28/8 Spiqlum Gépjavító Kft. szivattyújavítás
Víg utca 30 Csiribicska Kft. vegán gasztrobár

A pályázatról és a helyiségekről a https://www.csarnoknegyed.hu/uzletek oldalon olvashatnak, ahol hamarosan a nyertes vállalkozókat is bemutatjuk.

A kiadó üzlethelyiségeket térképen is ábrázoltuk.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!