Egy VÍGabb utca – segíts a megtervezésben, jelentkezz önkéntesnek!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Egy VÍGabb utca – segíts a megtervezésben, jelentkezz önkéntesnek!

A 2022-es részvételi költségvetés egyik nyertes projektje a VÍGabb utca lett, ami a Víg utca Vásár és Déri Miksa közötti szakaszát érinti. Az utca megújítása mellett a Rév8 áprilisban egy pályázatot is hirdet az új utcaszakaszon történő ötletek megvalósítására, ahova várni fogjuk a kerületi lakosok, szervezetek és vállalkozók ötleteit.

A Rév8 a lakosság tájékoztatása céljából kopogtatási akciót hirdet, hogy közvetlenül informálhassuk az itt lakókat, illetve lehetőségünk legyen személyesen meghívni őket az április és május során tartott workshop alkalmakra.

Szeretnénk, ha minél több környékbeli lakó információkat kaphasson, és részt vegyen az eseményeken – ehhez keresünk segítőket!

Ha szívesen segítenél a tájékoztatásban, szórólapozásban és plakátozásban a környékbeli házakban, jelentkezz önkéntesnek!

A kopogtatásban és tájékoztatásban résztvevő önkénteseknek kötelező részt venni egy 2 órás képzési alkalmon, amit a Rév8 és a Közösségi Részvételi Iroda tart 2023. április 4-én kedden 17 és 19 óra között a Közösségi Részvételi Irodában (Baross utca 63-67).

A jelentkezéseket április 3-án hétfőn déli 12 óráig várjuk ezen az űrlapon: https://jozsefvaros.hu/go/vigabbutca

További információ: Közösségi Részvételi Iroda: reszvetel@jozsefvaros.hu vagy +36 1/459-2139

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!