Józsefvárosi kutyás nap

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Józsefvárosi kutyás nap

A ZöldEb Egyesület Józsefváros Önkormányzatával karöltve tovább építi a kerület kutyás közösségét. 2023. május 6-án szombaton a Mátyás téren tartunk  Józsefvárosi kutyás napot.

A program célja a kutyatartók összefogása, a közösség építése, a felelős kutyatartás népszerűsítése és a kutyások és nem kutyások harmonikus együttélésének elősegítése.

Program:

10.00 nyitás

10.15 kutyák munkában (kereső kutyás bemutató)

11.00 kutyák munkában (segítő kutyák élete)

11.30 kutyák munkában ( egy bemutató kutya trükkjei a hétköznapokban)

12.00 beszélgetések a szakértőkkel (színpadon a kutyás szakmák)

13.30- Józsefvárosi kutyás vagyok (beszélgetések gazdikkal Józsefvárosból)

15.00 zárás

A rendezvényen készülünk workshopokkal, amely során lehet kérdezni szakértőinktől kutyanevelés, etetés, ápolás, egészség témakörökben, továbbá felelős városi kutyatartás témában is tartunk tanácsadást.

A programon lehet az online szépségversenyre is nevezni a kedvenceket a helyszínen profi fotós által készített képpel.  A résztvevők pontokat gyűjthetnek különböző feladatok után. A pontok ajándékra válthatóak.

Készülünk gyerekprogramokkal is: a pikniken tartunk foglalkozásokat, ami nemcsak érdekes, de hasznos is lesz a gyerkőcöknek.

Elindult az ebösszeírás a kerületben. Ha elakadtál, segítségre van szükséged az adatlap kitöltésében, gyere bátran segítünk.!

Érdekel a hamarosan induló kerületi tréner a futtatóban program? Erről is kérhetsz bővebb tájékoztatást a helyszínen.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!