Fórum a II. János Pál pápa tér fejlesztéséről

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Fórum a II. János Pál pápa tér fejlesztéséről

Jöjjön el a II. János Pál pápa térről szóló fórumra, és mondja el véleményedet a park fejlesztéséről!

Gyerekek és felnőttek, idősek és fiatalok, szegényebb és jobb módúak, kutyások és nem kutyások használják nap mint nap a parkot, ami Józsefváros egyik legizgalmasabb, legszabadabb és leginkább sokszínű zöld területe.

A Józsefvárosi Önkormányzat szeretné a parkot fokozatosan megújítani annak tulajdonosával, a Fővárosi Önkormányzattal együttműködésben.

A felújítást társadalmi egyeztetés előzi meg:

● Kérdőíves igényfelmérés felnőttekkel és gyerekekkel | 2023. május 5. – június 5.
● Lakossági fórum | 2023. május 23. 17-19 óra
● Közösségi események | Részletek hamarosan.
● Önkormányzati-lakossági munkacsoport | Jelentkezés 2023. június 1-ig!

Lakossági fórum

Milyen parkot szeretnénk? Amelyben mindenki otthon érzi magát és amelyben a józsefvárosiak egymást és a teret tiszteletben tartva, a zöldfelületeket óvva tudják a számukra kedves tevékenységeket végezni.

Ön milyen parkot szeretne? Gondolkodjunk közösen május 23-án 17 és 19 óra között a parkhasználati szabályokról, a közös parkhasználat kereteiről és tér fejlesztéséről!

Jöjjön el akár egyedül, családdal, barátokkal, gyerekkel vagy kutyával.

Felnőttek kérdőíve: https://jozsefvaros.hu/go/papaterfelnott/

Gyerekek kérdőíve: https://jozsefvaros.hu/go/papatergyerek/

Angol nyelvű kérdőív: https://jozsefvaros.hu/go/papaterenglish

Bővebb információ a folyamatról: https://jozsefvaros.hu/otthon/hirdetotabla/hirek/2023/05/mondja-el-velemenyet-a-ii-janos-pal-papa-ter-fejleszteserol/

Jelentkezzen a tér terveit kidolgozó munkacsoportba!

A II. János Pál pápa térről konzultáció eredményei alapján egy kerületi és fővárosi illetékesekből és lakosokból álló munkacsoport fog javaslatot tenni a fejlesztésekre és a térhasználati szabályokra. Ha Ön is szeretne önkéntes tagja lenni ennek a munkacsoportnak, kérjük, jelentkezzen itt: https://jozsefvaros.hu/go/papatermunkacsoport

További információ:

Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Iroda

+36 1/459-2139

reszvetel@jozsefvaros.hu

Az esemény a 2022-es józsefvárosi részvételi költségvetésen nyertes ötlet, a “II. János Pál pápa tér kutyabarát fejlesztése” projekt kapcsán valósul meg.

Bővebben az ötletről: https://reszvetel.jozsefvaros.hu/reszveteli-koltsegvetes/nyertes-otletek-kovetese/terv/ii-janos-pal-papa-ter-kutyabarat-fejlesztese/

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!