Tisztviselőtelepi forgalomcsillapítás – az első körös véleményezés összefoglalója

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Tisztviselőtelepi forgalomcsillapítás – az első körös véleményezés összefoglalója

A Józsefvárosi Önkormányzat a Tisztviselőtelep forgalmi rendjének kisléptékű beavatkozását tervezi. Annak érdekében, hogy a lakók által a legjobbnak tartott beavatkozások valósulhassanak meg, a forgalomcsillapítási terveket társadalmi véleményezésre bocsájtottuk, amely 1 hónapig tartott 2023 első felében. Ennek keretei között a lakóknak lehetőségük volt online kérdőíven, e-mailen, illetve lakossági fórum keretei közt személyesen kifejteni véleményüket. A lakossági véleményezéssel kapcsolatos tájékoztatást az önkormányzat online felületein, e-mailen keresztül valamint a Tisztviselőtelepen postaládákba bedobott szórólapok segítségével igyekeztünk eljuttatni az negyed lakóihoz. Az alábbiakban összegezzük az ezeken a csatornákon beérkezett véleményeket.

A beérkezett vélemények összefoglalóját a lap alján találja.

Hogyan tovább?

A további tervezés kapcsán a szakemberek minden kommunikációs csatornán beérkező véleményt számításba vesznek. A lakossági visszajelzések figyelembevételével kialakított új terv kapcsán ismét lehetőség lesz annak véleményezésére. Az újabb véleményezési lehetőségről a Józsefvárosi Önkormányzat honlapján és Facebook oldalán teszünk közzé további tájékoztatást.

Kapcsolódó dokumentumok
  1. Tisztviselőtelep forgalomcsillapítás vélemények összefoglalója Utolsó frissítés: 2023. december 25.
    588 KB PDF dokumentum

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!