Hamarosan új kopóréteget kap a Víg utca

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Hamarosan új kopóréteget kap a Víg utca

A tavalyi józsefvárosi részvételi költségvetés egyik nyertes ötlete az “Egy Vígabb utca” lett, ami a Vásár utca és Déri Miksa utca közötti szakaszt érinti.

A tavalyi józsefvárosi részvételi költségvetés egyik nyertes ötlete az “Egy Vígabb utca lett”, ami a Vásár utca és Déri Miksa utca közötti szakaszt érinti. Az utca átalakításának első állomása az utca páros oldali burkolatának cseréje, amit az itt lakók és dolgozók kértek a közösségi tervezési alkalmakon. Az építkezés várhatóan a június 12-i héten indul. Ha nem szeretne lemaradni a pontos dátumról iratkozzon fel a RÉV8 hírlevelére https://www.csarnoknegyed.hu/hirlevel oldalon.

A kivitelezést a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ bonyolítja le. Tájékoztatásuk szerint a munkálatok 2-3 napig tartanak majd. A pontos kezdés az időjárástól is függ, mert esőben nem tud a kivitelező aszfaltozni. Jelenleg az ideiglenes forgalmi rend engedélyeztetése zajlik. Az új forgalmi rend miatt kérjük, hogy figyeljék majd a helyszínen kihelyezett táblákat. Az építkezés alatt ideiglenesen megszűnik a parkolási lehetőség az útszakaszon. Erről a gépjármű tulajdonosokat az autóra kihelyezett szórólapon is értesítjük majd. Előre is köszönjük a közreműködésüket!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!