Elindul a Horváth Mihály tér felújítása

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Elindul a Horváth Mihály tér felújítása

A Horváth Mihály tér Baross utcától északra fekvő részének, azaz a templom körüli terület tervei 2022 év végére elkészültek, melyet közbeszerzési eljárás követett a kivitelező megtalálása érdekében. A megújuló terület a tér és a hozzá kapcsolódó két közúti csatlakozás és csomópont: Horváth Mihály tér – Baross utca és Őr utca – Tavaszmező utca – Horváth Mihály tér által határolt terület.

Az átépítés két ütemben készül: 2023. augusztus 9-től indul az I. ütem, ami a templom előtti, valamint a Horváth Mihály tér 16. szám alatti társasház előtti területet foglalja magában.

Az átépítés várhatóan 2023. év végéig fog tartani. 

Ezért kérjük, hogy az autótulajdonosok 2023. augusztus 11. reggel 8 óráig autóikkal álljanak el az érintett területről. Amennyiben nem állnak el, autóik áthelyezésre vagy elszállításra kerülnek, amelynek költségeit a tulajdonos fizeti.

További információk: Józsefvárosi Közterület-felügyelet zöld száma: 06(80) 204-618

A tér végleges terveinek részleteiről itt olvashat bővebben: Elkészültek a Horváth Mihály tér végleges tervei – 2023 nyarán indul a kivitelezés első üteme

Megértésüket köszönjük!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!