Októberben indul a kivitelezés a Koszorú utca 26-ban

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Októberben indul a kivitelezés a Koszorú utca 26-ban

A Koszorú és Magdolna utca sarkán található önkormányzati telek Józsefváros egy sűrűn beépített részén található. A telek korábban részben parkolóként funkcionált, így a Józsefvárosi Önkormányzat azt a döntést hozta, hogy egy olyan parkot alakít ki, amely kikapcsolódási lehetőséget teremt a kisgyerekkel és kutyával érkezőknek is. A Koszorú utca 26. szám alatti telekkel kapcsolatos korábbi híreket itt találja.

Az Önkormányzat által kiírt közbeszerzés eredményeként a kivitelező a Három Kertőr Kertészeti Szolgáltató Kft. lett, a felújítás bruttó 40 millió forintból valósul meg.

A kivitelezés október 9-én indul és várhatóan 2023 év végére befejeződik. (Frissítés: A kivitelezés folyamán felmerülő műszaki problémák miatt a kivitelezés befejezése várhatóan 2023 márciusára tolódik. Megértésüket köszönjük!)

Ez idő alatt a telken föld és faanyag mozgatása, talajrendezés valósul meg, amely nem jár a környező utcák időszakos lezárásával. A munkálatok során a járda gyalogos forgalma részben, vagy egészben korlátozva lesz.

A kivitelezés elindulása előtt a Beatrice Films Kft. a JGK Zrt-vel kötött szerződése értelmében átmenetileg járművekkel fog beállni a területre.

További információk:

Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal, Városépítészeti Iroda,

Nagyunyomi-Sényi Anna

meeting_room III. em. 306. email senyi.anna@jozsefvaros.hu

 

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!