Január 16-án indul a kivitelezés a Bacsó Béla utcában!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Január 16-án indul a kivitelezés a Bacsó Béla utcában!

A kivitelező 2024. január 16-án felvonul a Bacsó Béla utca Vásár és Bérkocsis utca közötti szakaszára, ezzel kezdetét veszi a felújítás. Nyárra az egész Bacsó Béla utca megújul a Rákóczi tértől a Népszínház utcáig. Ha szeretne első kézből értesülni az építkezés következő ütemének kezdetéről, iratkozzon fel a RÉV8 hírlevelére: https://rev8.hu/hirlevel/

A tervek szerint a Bacsó Béla utca Rákóczi tér felőli szakasza sétálóutca lesz a Bérkocsis utcáig. Az elmúlt években kipróbáltuk, hogyan működik sétálóutcaként, majd pedig megkérdeztük a városlakókat, hogy szeretnék-e ha így maradna a jövőben is. A kérdőívet több, mint 400-an töltötték ki, és elsöprő többségük támogatta az ötletet. Az utca Népszínház utca és Bérkocsis utca közötti szakasza az elmúlt évek építkezései miatt nagyon rossz állapotba került, úgyhogy ez a szakasz is megérett a felújításra.

Bacsó Béla utca

Ezután elkészültek az utca egész hosszára vonatkozó tervek, amit szintén véleményeztek a városlakók. Ezeknek a javaslatoknak a figyelembevételével születtek meg a végleges tervek. Most pedig elindul az építkezés, amely várhatóan 2024 júniusáig tart. Ez azt jelenti, hogy idén nyáron már az új fák alatt lehet ücsörögni a sétányon!

Ha kíváncsi az utca felújításának terveire és látványterveire, látogasson el a https://rev8.hu/bacso-bela/ oldalra.

Bacsó térkép

Ha bármi kérdése van az építkezéssel kapcsolatban, írjon az info@rev8.hu email címre, vagy hívja a +36203326163 telefonszámot munkanapokon 9-16 óra között.

Előre is köszönjük a türelmüket és a közreműködésüket!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!