Munkálatok a II. János Pál pápa téri kutyafuttatóban

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Munkálatok a II. János Pál pápa téri kutyafuttatóban

2023-ban a Józsefvárosi Önkormányzat – együttműködésben a Fővárosi Önkormányzattal – a lakossági egyeztetést folytatott a II. János Pál pápa térről, hogy megismerje a teret használó csoportok igényeit. Az Önkormányzat célja egy olyan park létrehozása, amelyben mindenki otthon érzi magát és amelyben a józsefvárosiak egymást és a teret tiszteletben tartva, a zöldfelületeket óvva tudják a számukra kedves tevékenységeket végezni.

A lakossági egyeztetési folyamat során felmerült, hogy a téren található kutyafuttató fejlesztésre szorul.

Ennek eredményeként 2024. január 29. és február 5. között a FŐKERT Nonprofit Zrt. az alábbi munkálatokat végzi a kutyafuttatóban:

  • áthelyezik a kutyafuttató jelenleg futókörre nyíló kapuját. Új, zsilipes kaput alakítanak ki a nyilvános illemhely mellett, így remélhetőleg kevesebb nézeteltérés alakul ki a futópályát és a kutyafuttatót használók között.
  • az új kapu kialakítását követően a kutyafuttató köves talajának vékonyítására kerül sor, hogy kényelmesebb legyen a használat.

A munkálatok alatt a kutyafuttatót nem zárják le, így használhatják.

Kérdése van?

FŐKERT Nonprofit Zrt.

  • Telefonos ügyfélfogadás:

Hétfő – Csütörtök: 8:00–16:00

Péntek: 8:00–14:00

Telefon: +36 1 700 7000 (4-es menüpont)

A II. János Pál pápa téri kutyabarát fejlesztéséről itt olvashat bővebben: https://jozsefvaros.hu/otthon/varosfejlesztes/ii-janos-pal-papa-ter-kutyabarat-fejlesztese/

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!