Segíts értékelni az Egy Vígabb utca projektet – Jelentkezz önkéntesnek!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Milyen legyen a jövőben a Vígabb utca? Jelentkezz önkéntesnek!

A 2022-es részvételi költségvetés egyik nyertes projektje a VÍGabb utca lett, ami a Víg utca Rákóczi téri vásárcsarnok mögötti szakaszán valósult meg 2023. szeptember-októberében. Közösségi programokkal, aszfaltfestéssel és utcabútorokkal próbáltuk ki, hogyan lehet másképp használni az utcát, emellett zöld szigeteket hoztunk létre magaságyásokból, valamint a részvételi költségvetés nyertes ötletét kiegészítve kísérleti jelleggel gyalogos-kerékpáros zónát alakítottunk ki az útszakaszon.

Februárban indul az Egy Vígabb utca projekt értékelése, amihez a Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Irodája önkéntesek segítségét várja, hogy közvetlenül kérdezhessük meg az itt lakókat a tapasztalataikról és javaslataikról a projekttel kapcsolatban.

Szeretnénk, hogy minél több környékbeli lakó megoszthassa véleményét – ehhez keresünk segítőket!

Ha szívesen segítenél a tájékoztatásban, a kérdőív lekérdezésében, szórólapozásban és plakátozásban a környékbeli házakban, jelentkezz önkéntesnek!

A kopogtatásban és tájékoztatásban résztvevő önkénteseknek kötelező részt venni egy 2 órás képzési alkalmon, amit a Rév8 tart 2024. február 22-én csütörtökön 17 és 19 óra között a H13-ban (Horánszky utca 13).

A jelentkezéseket február 21-én szerdán déli 12 óráig várjuk ezen az űrlapon: https://jozsefvaros.hu/go/vigabbutca_onkentes/

További információ:

Közösségi Részvételi Iroda

1082 Budapest, Baross u. 63-67. fszt. 3/1. reszvetel@jozsefvaros.hu +36 1/459-2139 + 36 20/ 258-6713 (pénteki napokon!)

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!