Felvonóépítési és -felújítási társasházi pályázat 2024

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Felvonóépítési és -felújítási társasházi pályázat 2024

A Józsefvárosi Önkormányzat 2024-ben is meghirdeti társasházi pályázatait. Idén összesen 300 millió forintot különítünk el ezekre a pályázatokra. 

2024-ben új elemként elérhető a felvonóépítési és -felújítási társasházi pályázat. Az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

A pályázat teljes neve: „Felvonóépítési és -felújítási támogatások 2024” pályázat

Kiírás: Az idei évben a pályázatot egy fordulóban hirdetjük meg.

A pályázat célja: A józsefvárosi épületekben új személyfelvonók létesítésének, illetve a meglévő személyfelvonók felújításának támogatása.

A támogatás formája: Vissza nem térítendő támogatás és kamatmentes kölcsön.

A megpályázható összeg: A megvalósítandó munka összköltségének maximum 70%-a – 35% vissza nem térítendő támogatás és 35% kamatmentes kölcsön, de maximum 8 millió forint vissza nem térítendő támogatás és 8 millió forint kamatmentes kölcsön társasházanként.

Önrész: 30% önrész biztosítása szükséges.

Kik pályázhatnak: Józsefváros közigazgatási területén lévő társasházak és lakásszövetkezeti házak indulhatnak a pályázaton.

Figyelem, a pályázat kiegészült három feltétellel:

  1. A pályázó társasházak utcafronti kapualjának (kapualjainak) beugró falazatán (amennyiben van beugró falazat) fali csikktartó edényt kell elhelyezni nyertes pályázat esetén, illetve
  2. a ház földszintjén kutyapiszokgyűjtő zacskókat kell kihelyezni nyertes pályázat esetén.
  3. Szintén pályázati feltétel, hogy a Gutenberg tér 2. szám alatt működő Renopont Energetikai Otthonfelújítási Központ által tartott energiahatékonysági tanácsadáson részt vegyenek a közös képviselők a pályázat benyújtásáig, és arról igazolást mellékeljenek pályázatukhoz. A tanácsadásra telefonon előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

A RenoPont Energetikai Otthonfelújítási Központ elérhetőségei:
Cím: 1088 Budapest, Gutenberg tér 2. – bejárat a Kőfaragó utca felől
Telefon: 06-70/579-6872
E-mail: jozsefvaros@renopont.hu
Nyitvatartás: hétfőnként 13.00–16.00

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. június 30.

A felvonóépítési és -felújítási támogatás részletes kiírását és a benyújtással kapcsolatos további feltételeket ITT találja.

Kérdése van? Forduljon munkatársainkhoz bizalommal:

a +36-1/459-2111-es vagy a +36-1/459-2119-es telefonszámon, illetve a zoldpalyazat@jozsefvaros.hu e-mail-címen veheti fel munkatársainkkal a kapcsolatot.

Ne maradjon le Ön sem a friss hírekről: iratkozzon fel az önkormányzat társasházi hírlevelére vagy további hírleveleire.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!