Pécsi Eszter társasházi pályázat 2024

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Pécsi Eszter társasházi pályázat 2024

A Józsefvárosi Önkormányzat 2024-ben is meghirdeti társasházi pályázatait. Idén összesen 300 millió forintot különítünk el ezekre a pályázatokra. 

A 2024-ben kiírt Pécsi Eszter társasházi pályázattal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

A pályázat teljes neve: „Pécsi Eszter társasházi támogatások 2024” pályázat

Kiírás: Az idei évben a pályázatot egy fordulóban hirdettük meg.

A pályázat célja: A társasházak részére támogatás nyújtása az osztatlan közös tulajdonban lévő épületrészek felújítási munkái elvégzésének, a közös tulajdonban lévő építmény, berendezés eredeti állagának helyreállításának vagy cseréjének elősegítésére.

Például: bejárati kapu utcafronti megvilágítását szolgáló alkonykapcsolóval és/vagy mozgásérzékelővel működő kültéri világítótestek felszerelése; kapubejárat felújítása; közös használatú helyiségekben nyílászáró felújítása vagy cseréje; akadálymentesítés; kamerarendszer kiépítése, fejlesztése; kerékpártároló létesítése vagy felújítása; egyéb felújítás.

A támogatás formája: Vissza nem térítendő pénzbeli támogatás.

A megpályázható összeg: A megvalósítandó munka összköltségének maximum 80%-a, de maximum 2 millió forint társasházanként.

Önrész: 20% önrész biztosítása szükséges

Kik pályázhatnak: Józsefváros közigazgatási területén lévő társasházak és lakásszövetkezeti házak pályázhatnak.

Figyelem, a pályázat kiegészült három feltétellel:

  1. A pályázó társasházak utcafronti kapualjának (kapualjainak) beugró falazatán (amennyiben van beugró falazat) fali csikktartó edényt kell elhelyezni nyertes pályázat esetén, illetve
  2. a ház földszintjén kutyapiszokgyűjtő zacskókat kell kihelyezni nyertes pályázat esetén.
  3. Szintén pályázati feltétel, hogy a Gutenberg tér 2. szám alatt működő Renopont Energetikai Otthonfelújítási Központ által tartott energiahatékonysági tanácsadáson részt vegyenek a közös képviselők a pályázat benyújtásáig, és arról igazolást mellékeljenek pályázatukhoz. A tanácsadásra telefonon előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

A RenoPont Energetikai Otthonfelújítási Központ elérhetőségei:
Cím: 1088 Budapest, Gutenberg tér 2. – bejárat a Kőfaragó utca felől
Telefon: 06-70/579-6872
E-mail: jozsefvaros@renopont.hu
Nyitvatartás: hétfőnként 13.00–16.00

A pályázatok benyújtásának határideje: 2024. június 30.

A Pécsi Eszter társasházi pályázat részletes kiírását és a benyújtással kapcsolatos további feltételeket ITT találja.

Kérdése van? Forduljon munkatársainkhoz bizalommal:

a +36-1/459-2111-es vagy a +36-1/459-2119-es telefonszámon, illetve a zoldpalyazat@jozsefvaros.hu e-mail-címen veheti fel munkatársainkkal a kapcsolatot.

Ne maradjon le Ön sem a friss hírekről: iratkozzon fel az önkormányzat társasházi hírlevelére vagy további hírleveleire.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!