Gyere el a Vajda Péter közösségi kert július 1-i kertgyűlésére!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Gyere el a Vajda Péter közösségi kert július 1-i kertgyűlésére!

🌱 Gyere el a Vajda Péter közösségi kert nyilvános kertgyűlésére!

Mikor? 2024. július 1. 18:00

Hol? Vajda Péter közösségi kert (a kert a Bláthy parkból nyílik a Vajda Péter iskola felőli oldalon)

Facebook eseményért kattints ide.

✍️Az előző kertgyűlésen három potenciális üzemeltetőt ismerhetett meg a közösség. A júliusi alkalmon arról fogunk közösen gondolkodni, hogy melyik szervezet lehet a legideálisabb lehetőség a közösség számára. 

🌎 Gyertek el a közösség kertgyűlésére, ismerjétek meg a közösségi tervezés és fejlesztés eredményeit, tekintsetek bele egy közösségi kert előkészületeibe, és csatlakozzatok a közösséghez Ti is!

A 2023-as részvételi költségvetés egyik nyertes ötlete volt a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola mögötti zöldterület ma még üres telkén közösségi kert létrehozása. Az ötlet a terület zöldfelületeinek rendezését, a közösségi kertészet lehetőségeinek megteremtését javasolja. Legyen zöldterülete a Kolónia lakótelepnek!

💚A tervezői alkalmakat a Közösségi Részvételi Iroda és a Rév8 közösen koordinálta. A kert tervei a közösséggel közös folyamat eredményeként elkészültek. 

📖 Olvasd el a részletes beszámolónkat a műhelyalkalmakról ide kattintva.

Kérdésed van?

Közösségi Részvételi Iroda
1082 Budapest, Baross u. 63-673/1.
reszvetel@jozsefvaros.hu
+36 1/459-2139

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!