A mi terünk – közösségi nem fesztivál- június 11.

event_available Utolsó frissítés:

2022. június 11-én, szombaton kerül megrendezésre az A mi terünk / Our Space esemény, mely egy közösségi köztérhasználati kísérletsorozat első állomása. A Pro Progressione a Józsefvárosi Önkormányzattal, a Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Kft.-vel, a Rév8-cal és a Csiga Caféval együttműködve tavaly már látogatást tett a nyolcadik kerületben több eseménnyel is – Szabihíd-OFF / Our Space, Táncol a tér is… –, idén azonban sokkal szorosabb együttműködésre készülünk.

Ez alkalommal olyan programokat hívunk meg, melyek egyszerre szólítják meg a fiatalabbakat és idősebbeket, a családosokat, a lazítani, mozogni, vagy csak hallgatni/nézni vágyókat. A részletes program rövidesen elérhető az A mi terünk / Our Space Facebook eseménynél, az eseményeken a részvétel ingyenes.

Júniusban kérdőívvel is készülünk a helyi lakosok és az érdeklődők számára, mellyel szeretnénk felmérni, hogy milyen típusú programokat látnának szívesen az őszindító esemény során. Tervünk továbbá, hogy a júniusi esemény után nyáron meghirdetjük a nyílt felhívást, melynek segítségével a fellépni, programot hozni/szervezni vágyók (a Szabihídhoz hasonlóan) jelentkezhetnek az őszi részvételre.

Célunk kulturális és közösségi programokon keresztül újra felfedezni a várost és élhető közterületeket biztosítani Budapest polgárainak és a fővárosba látogatóknak. A mi terünk / Our Space találkozási pont egymással és a kultúrával.

A Pro Progressione június 25-én visszatér a Bacsó Béla utcába a Perform Europe keretén belül, a Routine című előadással.

We only use cookies (data stored in your browser) when necessary to make our sites smarter for you. Please click the Accept button after reading the Privacy Policy!