A mi terünk – közösségi nem fesztivál- június 11.

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

A mi terünk – közösségi nem fesztivál- június 11.

2022. június 11-én, szombaton kerül megrendezésre az A mi terünk / Our Space esemény, mely egy közösségi köztérhasználati kísérletsorozat első állomása. A Pro Progressione a Józsefvárosi Önkormányzattal, a Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Kft.-vel, a Rév8-cal és a Csiga Caféval együttműködve tavaly már látogatást tett a nyolcadik kerületben több eseménnyel is – Szabihíd-OFF / Our Space, Táncol a tér is… –, idén azonban sokkal szorosabb együttműködésre készülünk.

Ez alkalommal olyan programokat hívunk meg, melyek egyszerre szólítják meg a fiatalabbakat és idősebbeket, a családosokat, a lazítani, mozogni, vagy csak hallgatni/nézni vágyókat. A részletes program rövidesen elérhető az A mi terünk / Our Space Facebook eseménynél, az eseményeken a részvétel ingyenes.

Júniusban kérdőívvel is készülünk a helyi lakosok és az érdeklődők számára, mellyel szeretnénk felmérni, hogy milyen típusú programokat látnának szívesen az őszindító esemény során. Tervünk továbbá, hogy a júniusi esemény után nyáron meghirdetjük a nyílt felhívást, melynek segítségével a fellépni, programot hozni/szervezni vágyók (a Szabihídhoz hasonlóan) jelentkezhetnek az őszi részvételre.

Célunk kulturális és közösségi programokon keresztül újra felfedezni a várost és élhető közterületeket biztosítani Budapest polgárainak és a fővárosba látogatóknak. A mi terünk / Our Space találkozási pont egymással és a kultúrával.

A Pro Progressione június 25-én visszatér a Bacsó Béla utcába a Perform Europe keretén belül, a Routine című előadással.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!