Ovis évnyitó séta idén is

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Ovis évnyitó séta idén is

A tavalyi évnyitó séta nagy sikerét látva újra várjuk leendő és régi motoros óvodásainkat, hogy megmutassuk: nagy szeretettel, és több helyen megújult környezetben várjuk őket józsefvárosi óvodáinkban.

Ebben az évben a nyári szünet utolsó napján, augusztus 31-én, szerdán várjuk a kicsiket és szüleiket, hogy – most három útvonalon, több  óvodát érintve – együtt dalolva sétáljunk el együtt a Teleki térre, ahol délután 5 órától közös éneklés, varázslatos bűvésztrükkök várnak minket. 

Töltsük együtt a szünet utolsó óráit, óvodások és szüleik, óvónők, dadusok – és bárki, aki szívesen csatlakozna a menethez. A rendezvény ingyenes, az érdeklődőknek nincs más dolguk, mint húzni egy kényelmes cipőt, hozni egy pokrócot vagy kispárnát, amire, ha elfáradnak, leülhetnek.

A zenés sétához a helyszínek és az útvonal bármely pontján csatlakozhatnak.

A részletes program:

Palotanegyedi útvonal: 16:00: Tá-Ti-Ka óvoda, Rákóczi út 15. | 16:30: Mesepalota óvoda, Somogyi Béla u. 9. |17:00: Teleki tér

Belső-józsefvárosi útvonal: 16:00: Napraforgó óvoda, Tolnai Lajos u. 7-9. | 16:30: Tündérkert óvoda, Kun u. 3. | 17:00: Teleki tér

Losonci negyedi útvonal: 16:00: Virágkoszorú óvoda, Baross u. 91. | 16:30: Napvirág óvoda, Baross u. 111/b. | 17:00: Teleki tér

A séta 17 órakor a Teleki téren ér véget, ahol Aissou Erzsébet, a Józsefvárosi Óvodák vezetője mond köszöntőt, közösen zenélünk és énekelünk Szolga-Tóth Melindával, a józsefvárosi angol élménypedagógiai program fejlesztőjével, ami után Kelle Botond bűvész, a bűvészinas program mentora tart bemutatót. 

Szerdán találkozunk!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!