Ovis évnyitó séta idén is

event_available Utolsó frissítés:

A tavalyi évnyitó séta nagy sikerét látva újra várjuk leendő és régi motoros óvodásainkat, hogy megmutassuk: nagy szeretettel, és több helyen megújult környezetben várjuk őket józsefvárosi óvodáinkban.

Ebben az évben a nyári szünet utolsó napján, augusztus 31-én, szerdán várjuk a kicsiket és szüleiket, hogy – most három útvonalon, több  óvodát érintve – együtt dalolva sétáljunk el együtt a Teleki térre, ahol délután 5 órától közös éneklés, varázslatos bűvésztrükkök várnak minket. 

Töltsük együtt a szünet utolsó óráit, óvodások és szüleik, óvónők, dadusok – és bárki, aki szívesen csatlakozna a menethez. A rendezvény ingyenes, az érdeklődőknek nincs más dolguk, mint húzni egy kényelmes cipőt, hozni egy pokrócot vagy kispárnát, amire, ha elfáradnak, leülhetnek.

A zenés sétához a helyszínek és az útvonal bármely pontján csatlakozhatnak.

A részletes program:

Palotanegyedi útvonal: 16:00: Tá-Ti-Ka óvoda, Rákóczi út 15. | 16:30: Mesepalota óvoda, Somogyi Béla u. 9. |17:00: Teleki tér

Belső-józsefvárosi útvonal: 16:00: Napraforgó óvoda, Tolnai Lajos u. 7-9. | 16:30: Tündérkert óvoda, Kun u. 3. | 17:00: Teleki tér

Losonci negyedi útvonal: 16:00: Virágkoszorú óvoda, Baross u. 91. | 16:30: Napvirág óvoda, Baross u. 111/b. | 17:00: Teleki tér

A séta 17 órakor a Teleki téren ér véget, ahol Aissou Erzsébet, a Józsefvárosi Óvodák vezetője mond köszöntőt, közösen zenélünk és énekelünk Szolga-Tóth Melindával, a józsefvárosi angol élménypedagógiai program fejlesztőjével, ami után Kelle Botond bűvész, a bűvészinas program mentora tart bemutatót. 

Szerdán találkozunk!

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!