Szedd össze magad Józsefváros! akciónap

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Szedd össze magad Józsefváros! akciónap

A Pápa téri kutyások közössége részben az Önkormányzat támogatásával sok helyre kihelyezett már a Népszínház és a Csarnok negyedben sárga Szedd össze magad! táblákat az elmúlt években, amellyel a kutyatartók figyelmét hívják fel a kutyasétáltatás szükséges velejárójára, a kutyapiszok eltakarítására.

A Józsefvárosi Önkormányzat további több száz ilyen táblát gyártott le azért, hogy ne lehessen úgy végigmenni a kerületen kutyával, hogy lépten-nyomon bele ne botlanánk egy táblába, ami a tulajdonost a feladatára emlékezteti.

A táblák kihelyezésében a józsefvárosiak segítségét is várjuk, november 5-én pedig egy akciónap keretében önkéntesekkel együtt járjuk be és táblázzuk tele a kerület leginkább érintett részeit!

Ha szeretnél részt venni az akcióban, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot október 28-ig!

Az akciónap november 5-én, szombaton, 14 órakor, a Horváth Mihály térről indul. A résztvevők innen párokban, vagy kiscsoportokban, előre meghatározott célterületeket járnak be, ahol – a kihelyezés néhány alapszabályára ügyelve – helyet keresnek a tábláknak, valamint előre gyártott Szedd össze magad! zászlókat tűznek az útjukba kerülő elárvult kutyapiszkokba, hátha tulajdonosaik arra járva mégis gondoskodnának róluk.

Október 24-én a Közösségi Részvételi Irodába (Baross u. 63-67) várjuk a jelentkező önkénteseket egy közös műhelyre, amelyen a kis zászlók gyártása mellett az akciónap menetrendjét is megtervezzük. Ennek részleteiről a jelentkezőket külön értesítjük.

Reméljük, hamarosan találkozunk!

Iratkozz fel a Józsefvárosi Önkormányzat kutyás hírlevelére! >>>

Igényelj 100 db kutyaürülékgyűjtő zacskót havonta ingyenesen! >>>

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!