Az utca nem hamutartó – közösségi csikkszedés a Magdolna negyedben

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Az utca nem hamutartó – közösségi csikkszedés a Magdolna negyedben

Eleged van az eldobott csikkekből az utcán? Van kedved együtt tenni ellenük? Gyere velünk első közösségi csikkszedő alkalmunkra április 5-én 17 órakor, a Magdolna negyedi közösségi fogadóóra előtt, és szánjunk egy órát a környezetünk megtisztítására!

A csikkszemét nem csak Józsefvárosban, hanem minden közterületen probléma: a felelőtlen szemetelők nincsenek tekintettel arra, hogy az utca nem hamutartó, és hogy az eldobott cigarettavégek ártanak a fáknak, kutyáknak, veszélyesek a gyerekekre, és számtalan mérgező anyagot tartalmaznak.

A kerületi köztisztasági iroda munkatársainak száma az elmúlt három évben 50-ről 90-re, takarítógépeink száma egyről négyre nőtt, 2022 második felében 57 új szemetest helyeztünk ki – de a kerület tisztántartása közös felelősségünk is: ezért hívunk most, hogy tegyél a közösségedért és a környezetünkért másokkal közösen, jó társaságban!

Találkozzunk április 5-én szerdán 17 órakor a Mátyás téren, szánjunk egy órát a környező utcák és parkok csikkmentesítésére! A szükséges technikai eszközöket mi biztosítjuk, te hozd a lelkesedésed és szólj barátaidnak is!

A közösségi csikkszedés után várunk a Magdolna-negyed közösségi fogadóórájára 18 órától szintén a Mátyás téren!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/213937861288983

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!