Ismét Szedd össze magad Józsefváros! akciónap

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Ismét Szedd össze magad Józsefváros! akciónap

A Pápa téri kutyások közössége részben a Józsefvárosi Önkormányzat támogatásával sok helyre kihelyezett már a kerületben sárga Szedd össze magad! táblákat az elmúlt években, amellyel a kutyatartók figyelmét hívják fel a kutyasétáltatás szükséges velejárójára, a kutyapiszok eltakarítására. Tavaly év végén józsefvárosi lakókkal közösen egy akciónap keretében kerületszerte helyeztünk ki az Önkormányzat által gyártott táblákból.

Ismét Szedd össze magad akciónapot szervezünk 2023. április 15-én 14:30-17:00 óra között, ahol önkéntesekkel együtt járjuk be és táblázzuk tele a kerület leginkább érintett részeit!

Ha szeretnél részt venni az akcióban, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot április 12-ig! 

Mikor? Az akciónap április 15-én, szombaton, 14:30-kor indul.

Hol? Találkozó a Rákóczi téren, a Vásárcsarnok előtt.

Mit? A résztvevők innen párokban, vagy kiscsoportokban, előre meghatározott célterületeket járnak be, ahol – a kihelyezés néhány alapszabályára ügyelve – helyet keresnek a tábláknak, valamint előre gyártott Szedd össze magad! zászlókat tűznek az útjukba kerülő elárvult kutyapiszkokba, hátha tulajdonosaik arra járva mégis gondoskodnának róluk.

A táblák kihelyezésében továbbra is várjuk a józsefvárosiak segítségét, bővebb információ ide kattintva elérhető. 

Reméljük, hamarosan találkozunk!

Az akciónap a 2022-es részvételi költségvetésen nyertes Csarnok negyedi ötlet, a Kutyás közösségfejlesztő programok szervezése program keretében valósul meg.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!