Az én Józsefvárosom: Szerelem Józsefvárosban – Jelentkezz Te is! (május 11.)

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Az én Józsefvárosom: Szerelem Józsefvárosban – Jelentkezz Te is! (május 11.)

Van egy sztorid Józsefvárosról, ami vicces, érdekes, meghatározó, tanulságos, izgalmas? Itt talált rád az igaz szerelem, vagy éppen itt volt a legszerencsétlenebbül sikerült randid? Szívesen mesélsz történeteket? Örömöt okoz mások történeteinek a meghallgatása?

Keressük a kerület legviccesebb, legérdekesebb, legfurcsább, vagy éppen legmeghatóbb szerelmes történeteit.

Gyere el az Én Józsefvárosom első sztorimesélő estjére május 11-én csütörtökön este 6 órakor a Nem Adom Fel Kávézó és Étterembe (Magdolna utca 1)! Hallgasd meg mások történeteit, meséld el a sajátodat!

A Józsefvárosi Önkormányzat új kezdeményezést indít 2023-ban Én Józsefvárosom címmel, melynek célja, hogy sztorimesélő estjeinken megosszuk egymással, mit jelent számunkra ez a kerület, akár a leghétköznapibb, akár a legkülönösebb történeteken keresztül. Mert hiszünk abban, hogy nincs még egy olyan hely Budapesten, mint Józsefváros. Minden este saját tematikával rendelkezik, az első alkalom a szerelemé.

Az Én Józsefvárosom programsorozat keretein belül a Közösségi Részvételi Iroda öt alkalommal nyilvános sztorimesélő estet tart, ahol bárki 10-15 percben mondhatja el legkedvesebb, legizgalmasabbb, legviccesebb, legfontosabb vagy legmeghatározóbb emlékét különböző témákban. Nem kell profi beszélőnek vagy szereplőnek lenned: a lényeg, hogy azok osszák meg egymással Józsefváros semmihez sem hasonlítható anekdotáit és történeteit, akik saját tapasztalatból és a mindennapokban  ismerik ezt a kerületet.

Hogyan tudsz jelentkezni történetmesélőnek?

Küldd el a történeted e-mailben 2023. május 7-ig a reszvetel@jozsefvaros.hu emailcímre word vagy PDF-formátumban, hogy már az első esten ott lehess az előadók között! Ezután felvesszük veled a kapcsolatot és segítünk, hogy a programon már magabiztosan fogj mikrofont a kezedbe és úgy tudj mindent elmesélni, ahogy szeretnéd.

A többi alkalomra folyamatosan lehet majd jelentkezni, hiszen a programok egészen 2023. novemberig fognak tartani.

Van egy jó sztorid, de nem szeretnél szerepelni?

Az e-mailed végére írd oda, hogy “olvasásra” és azt, hogy “névvel” vagy “név nélkül”.  Ezeket a történeteket összegyűjtjük, kinyomtatjuk és az esteken szabadon el lehet majd ezeket olvasni.

Szeretnéd, ha valaki más mondaná el történeted?

Az e-mailed végére írd oda, hogy “felolvasásra”, illetve, hogy “névvel” vagy “név nélkül”. Ebben az esetben valaki más fogja elmesélni a sztoridat az estén.

Ha a mostani időpontot túl korainak érzed, jelentkezhetsz az eseménysorozat későbbi időpontjaira is, amik nyáron és ősszel lesznek.

Kérdésed van? Hívj minket a +36 1/459-2139 számon vagy írj emailt a reszvetel@jozsefvaros.hu címre.

Ha Te is hozzájárulsz, a történeted bekerül a Józsefvárosi Múzeum oral history gyűjteményébe és így Józsefváros történelmébe is.

Az eseménysorozat védnöke Litkai Gergely Karinthy-gyűrűs humorista

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!