Rendezzük be együtt a Víg utcát!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Rendezzük be együtt a Víg utcát!

A tavalyi józsefvárosi részvételi költségvetés egyik nyertes ötlete az “Egy Vígabb utca lett”, azaz a Víg utca Vásár utca és Déri Miksa utca közötti térrendezése lett.

Kíváncsi, mi történik majd a Víg utcában pontosan? Szeretne beleszólni, hogy milyen legyen az utcaszakasz? Esetleg szeretne valamilyen eseményt tartani az új utcában? Most ezekre itt a lehetőség!

A nyertes ötlet beadója azt szerette volna, ha a Rákóczi téri csarnok mögötti sötét és szürke utcaszakasz új lendületet kap. A Déri Miksa utca és Vásár utca között szakaszon változik a forgalmi rend, növényeket és utcabútorokat helyezünk ki. A RÉV8 már elkezdte a tervezést, és szeretné bevonni a lakosokat és a helyi szereplőket is a tervezésbe. Hiszen a  legjobban azok tudják, hogy mitől lesz jobb az utca, akik ott élnek vagy dolgoznak. Jöjjön el, ismerje meg a terveket és ossza meg ötleteit a szomszédokkal!

Várjuk szeretettel a következő eseményeken:

Szomszédsági piknik

Időpont: 2023. április 22. szombat 14.00-16.00

Helyszín: Bacsó Béla utca

Facebook esemény: https://fb.me/e/KE3n1mQZ

Rendezzük be együtt a Víg utcát!

Időpont: 2023. május 6. szombat 10.00-12 00

Helyszín: Víg utca – a Rákóczi téri csarnok bejáratánál

Facebook esemény: https://fb.me/e/YeKLNEJX

Emellett a RÉV8 pályázatot hirdet, ami arról szól, hogyan lehet a Víg utca még jobb és barátságosabb. Minden kedves szomszéd, lakóközösség, civil szervezet és vállalkozó pályázhat 2023. április 4.. és május 21. között bármilyen program vagy esemény megvalósítására, legyen az valamilyen gyerekeknek szóló rendezvény vagy lampionkészítés, ami a Víg utcában valósul meg az idei évben. Az egyes ötletekre fordítható összeg maximum bruttó 400 000 forint lehet.

A részletes pályázati leírást megtalálják a https://www.csarnoknegyed.hu/ oldalon.

További részletekért látogasson el a http://rev8.hu/vigabbutca/ oldalra.

Az eredeti ötlet itt olvasható: https://reszvetel.jozsefvaros.hu/reszveteli-koltsegvetes/nyertes-otletek-kovetese/terv/egy-vigabb-utca/

Ha pedig bármilyen kérdése van írja meg az info@rev8.hu címre.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!