Járdaszabadítás örömséta a Palotanegyedben

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Járdaszabadítás örömséta a Palotanegyedben

2023 augusztusában a Józsefvárosi Önkormányzat a Palotanegyedben és a Nap utca egy részén felszabadította a járdák egy részét az autós parkolás alól.

A változtatások célja a gyaloglás és kerékpározás biztonságának és kényelmének javítása, a gépkocsi-közlekedés sebességének lassítása és az utcák hangulatának javítása. A járdaszabadításról részletesen itt olvashat: jozsefvaros.hu/go/jardaszabaditas

Szeptember 4-én hétfőn délután 17 órától örömsétát tartunk, ahol nemcsak a járdaszabadítás kulisszatitkaival, de a palotanegyedi egyéb megvalósult és tervezett fejlesztéseivel is megismerkedhetnek a résztvevők, legyen szó akár a kijelölt parkolási zónákról, a rollerkáosz felszámolásáról, vagy éppen a Krúdy és a Mária utcák felújításáról.

Jöhettek kézen fogva, babakocsival, kerekesszékkel is – hiszen végre elférünk a járdán! Találkozó szeptember 4-én, hétfőn 17 órakor a Gutenberg téren.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!