Októberben ismét Déri Miksa utcaünnepet tartunk

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Októberben ismét Déri Miksa utcaünnepet tartunk

Erkélykoncerttel, óriás buborékokkal, táncházzal és még sok minden mással készülünk a következő Déri Miksa utcaünnepre, ahol megünnepeljük az 1 éves utcát.

2023. október 7-ét mindenki írja be a naptárába, és találkozzunk 14 órakor az utcában!

Tavaly ilyenkor még nagyban működtek a munkagépek, nagy volt a sürgés-forgás az utcában. Egészen novemberig tartott az építkezés, és ezután tartottuk meg az első Déri Miksa utcaünnepet, ami nagyon jól sikerült, mert sokan eljöttek és kipróbálták a trambulint, megnézték a Csarnok negyed arcai kiállítást, gesztenyét ettek vagy csak sétálgattak az új utcában. Most pedig szeretnénk minden környékbelit meghívni a második Déri Miksa utcaünnepre! Az esemény facebook oldalát itt találják: https://fb.me/e/2S9ODwA4R

Program:

14:00 Trikotázs Trió erkélykoncert

Messaoudi Emina – ének

Martinkovics Máté – ének

Darvas Kristóf – ének és zongora

14:00 – Óriásbuborék show

15 óra – Csarnok negyed enciklopédia – séta és közös alkotás

Irányítsuk tekintetünket néhány pillanatra lefelé, és fedezzük fel együtt a város változatos növényvilágát a Csarnok negyed Enciklopédia és városi séta segítségével! Ezután képzeljünk el, és rajzoljunk meg együtt egy igazán zöld városi dzsungelt a kötet interaktív színező oldalain!

15:00–18:00 – Ékerkészítés a Víg utcában

Megismerkedne az ötvös munka alapjaival? Szívesen készítene ékszert újrahasznosított anyagokból? Két workshoppal vár mindenkit a Kortárs Ékszer Stúdió! Aki korán kelő típus, 10 órakor bőrből, gumiból készíthet ékszereket, míg délután a fémé lesz a főszerep. Délelőtt várjuk a családokat, gyerekeket is, a délutáni workshopra 14 év feletti résztvevőket várunk.

17:00 – 18:00 Romano Glaszo – táncház

Mi várható még az utcában 14:00 órától?

Arcfestés

A Játszóház projekt asztalánál számtalan társasjáték

Kézműves foglalkozás

Zene felelős:  Dj Peppino

Loffice pihenő zóna

Szabad bisztró

Ha bármilyen kérdése van az eseménnyel kapcsolatban, írja meg az info@rev8.hu címre.

Ha szeretne rendszeresen értesülni a Csarnok negyedben zajló történésekről, iratkozzon fel a RÉV8 hírlevelére a https://www.csarnoknegyed.hu/ oldalon.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!