Ünnepeljük együtt a Népszínház utca új zöldfelületeit!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Rügyfakasztó ünnepség 2024. április 4. 16 óra

A Népszínház utcai Utcafásítási Program befejezéseként április 4-én, csütörtökön 16 órától rügyfakasztó ünnepség lesz a Népszínház utca 28. előtt.

Beszédet mond dr. Erőss Gábor alpolgármester, majd Jónás Judit színművész és a Dromara együttes zenés műsorát hallhatják az ünnepség résztvevői.

A futó városfejlesztési beruházásokon belül jelentős zöldítési kezdeményezések zajlanak, ambícióink azonban ezen is túlmutatnak.

Az Utcafásítási Programmal nagy vállalást tesz az Önkormányzat és egy-egy előzetes példát leszámítva hosszú, járatlan útra indul.

A Program fő célja, hogy közelebb hozza a természetet a lakókhoz, amely hozzájárul az itt élők fizikai és mentális egészségének javulásához, valamint hogy növelje a közterületeken burkolatfeltöréssel újonnan ültetett fák számát. A Településfejlesztési Koncepció megfogalmazta, hogy szükséges a kerületi zöldinfrastruktúra fejlesztése. 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1623932408143228

Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!