Táncolt már a szomszédjával? Itt az alkalom! – A tánc világnapja

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

A tánc világnapja a Déri Miksa utcában 04.29.

Improvizációs kortárstánc-előadással és közös szvingtanulással ünnepeljük a tánc világnapját április 29-én, délután fél öttől a Déri Miksa utcában.

A tánc világnapja alkalmából a Józsefvárosi Önkormányzat és a Rendezvény8 táncbemutatóval és élő zenés tánctanulással várja a mozogni vágyókat április 29-én 16:30-tól a Déri Miksa utcába. Az ingyenesen látogatható program 19 óráig tart.

Program:

16:30–17:30 – Improvizációs táncelőadás – Willany Leó

18:00–19:00 – Lindy hop bemutató óra – Pepita Tánc Egyesület

Willany Leó x 8 

Egymásra hangolódás, együttműködés, figyelem, elfogadás, tolerancia. Ezek mind az improvizáció alapjai. Akik még sosem láttak kortárs táncot, vagy azt hitték, nem érthetik, azoknak a Willany Leó alkalmak egyszerre hozzák elő a kíváncsiságukat, és egyfajta kellemes megnyugvást is adnak − itt a „koncepciót” nem érteni kell, hanem megélni.

Pepita Tánc Egyesület

A Pepita Tánc Egyesület profi tanárai szving (más néven lindy hop) bemutató órát tartanak teljesen kezdőknek, élő zenére. A közös tánchoz korhatár nélkül csatlakozhat bárki, aki szeretne a szving lendületével és a jazz-zene határtalan szabadságában oldódni.

Az esemény a Facebookon.

 

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!