Mondja el véleményét a Tolnai pihenőkertről!

event_available Utolsó frissítés:

Amennyiben Önnek is van elképzelése, hogy milyen legyen a Tolnai pihenőkert a jövőben, mit csinálna ott szívesen, töltse ki a kérdőívünket március 31-ig!

A Csarnok negyedben található Tolnai pihenőkertet Önkormányzatunk az idei évben a tesztidőszak tapasztalatai alapján továbbfejleszti, azzal a céllal, hogy a sűrű városi térben a Tolnai Lajos utca oázisa egy olyan kikapcsolódásra szolgáló kellemes hely legyen, amilyet a helyben élők szeretnének.

Kiemelt célunk, hogy a helyben élők minél szélesebb körben szóljanak bele az őket érintő döntésekbe, ezért 2020 decemberében kérdőívet indítottunk, amire ez idáig 34 válasz érkezett.

A kérdőív kitöltési határidejét meghosszabbítottuk március 31-ig, bízva benne, hogy legalább 100 különböző vélemény, ötlet és javaslat jut el hozzánk.

Az eddigi kitöltők visszajelzéseiből kirajzolódik, hogy a legtöbben örülnének több növény ültetésének, különbözőképpen elhelyezett padoknak és más ülőbútoroknak, a sár megszüntetésének, sokan szeretnek kutyájukkal a kertben sétálni, és többen szívesen bekapcsolódnának a kert továbbfejlesztésébe, fenntartásába.

Amennyiben Önnek is van elképzelése, hogy milyen legyen a Tolnai pihenőkert a jövőben, mit csinálna ott szívesen, töltse ki a Rév8 Zrt. kérdőívét, amelyet itt talál: https://forms.gle/YdsZBvTjrpqY96B26

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!