Elérhető a Tolnai kert jövőjéről szóló kérdőív eredménye!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Elérhető a Tolnai kert jövőjéről szóló kérdőív eredménye!

A 2020 decemberében elindított kérdőív március 31-én zárult le, összesen 107 kitöltő osztotta meg véleményét a Tolnai kert jelenlegi és jövőbeli állapota kapcsán.

Sok konstruktív vélemény és ötlet érkezett, a főbb témák az alábbiak voltak:

  • a vezető kérdés: kutyafuttató vagy park?
  • a kert barátságosabbá tétele: több bútor, még több növény
  • közös programlehetőségek a kerthasználók számára: komposztálás, kertészkedés, sütögetés

A kitöltők szerint jó ötlet volt a kert megnyitása. Célunk, hogy további kisebb beavatkozásokkal pedig még kellemesebb helyet alakítsunk ki a Csarnok negyed szívében! A vírushelyzet enyhülését követően a beérkezett vélemények és ötletek mentén olyan közösségi programokat szervez a Rév8, amelyek a kert továbbalakítását célozzák.

A kérdőívek eredményeinek átbeszélésére online fórumon lesz lehetőség, a Tolnai kibeszélő 1. alkalma április 29-én 18 órától lesz. A legfontosabb témák érintése mellett egymást megismerésére is lehetőség lesz, és a kertet alakító akciókról is lesz szó. Az esemény részleteit megtalálják ezen linken: https://www.facebook.com/events/830734501132717/, csatlakozzanak Önök is!

A kérdőív eredménye elérhető itt >>>

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!