Tolnai kert kibeszélő online kutyás fórum május 13-án, 18 órától!

event_available Utolsó frissítés:

A Tolnai kert jövőjéről szóló kérdőív alapján megoszlanak a vélemények a kert kutyás használata kapcsán, ezért ez a téma lesz a középpontban a Rév8 által szervezett az online fórumon.

A Tolnai kert kibeszélő alkalmak során a vírushelyzet ellenére is lehetőség van a kertet érintő kérdések megbeszélésére, egymás nézőpontjainak megismerésére és közelítésére. A környékbeliek véleménye alapján megbeszéljük, hogy hogyan lehet a Tolnai kert egy még barátságosabb hely!

A Tolnai kert kibeszélő 2. alkalmának főbb témái a következők lesznek:

- Kutyafuttató vagy kert? A jelenlegi helyzet a Tolnai kertben.

- Hogyan élvezhetik legtöbben a kertet? Opciók a kert használatára kutyával és kutya nélkül.

- Tesztidőszak: a kutyás kerthasználat szabályainak közös lefektetése

A fórum során csoportokban értékeljük a kert kutyás használatának opciót, ezt követően együttesen határozzuk meg a kutyás etikettet, amelyet egy tesztidőszak során próbálunk ki a gyakorlatban. A tesztidőszakot követően annak tapasztalatait egy személyes fórumon beszéljük meg a Tolnai kertben.

Az Tolnai kert kibeszélő 2. alkalmának részletei elérhetők ezen a linken: https://www.facebook.com/events/920667881840425

Várunk minden környékbelit a fórumra, legyen az kutyagazdi vagy sem! Mondja el véleményét, csatlakozzon Ön is a kutyás fórumhoz!

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!