Tolnai kert kibeszélő online kutyás fórum május 13-án, 18 órától!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Tolnai kert kibeszélő online kutyás fórum május 13-án, 18 órától!

A Tolnai kert jövőjéről szóló kérdőív alapján megoszlanak a vélemények a kert kutyás használata kapcsán, ezért ez a téma lesz a középpontban a Rév8 által szervezett az online fórumon.

A Tolnai kert kibeszélő alkalmak során a vírushelyzet ellenére is lehetőség van a kertet érintő kérdések megbeszélésére, egymás nézőpontjainak megismerésére és közelítésére. A környékbeliek véleménye alapján megbeszéljük, hogy hogyan lehet a Tolnai kert egy még barátságosabb hely!

A Tolnai kert kibeszélő 2. alkalmának főbb témái a következők lesznek:

– Kutyafuttató vagy kert? A jelenlegi helyzet a Tolnai kertben.

– Hogyan élvezhetik legtöbben a kertet? Opciók a kert használatára kutyával és kutya nélkül.

– Tesztidőszak: a kutyás kerthasználat szabályainak közös lefektetése

A fórum során csoportokban értékeljük a kert kutyás használatának opciót, ezt követően együttesen határozzuk meg a kutyás etikettet, amelyet egy tesztidőszak során próbálunk ki a gyakorlatban. A tesztidőszakot követően annak tapasztalatait egy személyes fórumon beszéljük meg a Tolnai kertben.

Az Tolnai kert kibeszélő 2. alkalmának részletei elérhetők ezen a linken: https://www.facebook.com/events/920667881840425

Várunk minden környékbelit a fórumra, legyen az kutyagazdi vagy sem! Mondja el véleményét, csatlakozzon Ön is a kutyás fórumhoz!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!