Értékeljük a kutyás tesztidőszakot a Tolnai kertben!

event_available Utolsó frissítés:

A Tolnai kertben jelenleg is zajlik a kutyás tesztidőszak, az eddigi tapasztalatokat július 27-én a Kutyás fórumon fogjuk átbeszélni az érdeklődőkkel.

A Tolnai kertben gazdára találtak a magaságyások és a májusban tartott online fórum eredményei mentén további fejlesztések várhatóak az elkövetkező időszakban.

A Tolnai kertben az egyik fontos kérdés, hogy a kutyákat milyen módon engedjük be a kertbe. A szabályok megalkotása egy hosszú folyamat, amelynek során minden szempontot mérlegelni kell. Ennek a folyamatnak első állomásaként 2021. májusában online kutyás fórumot tartott a Rév8.

Az elhangzottak alapján a kertet kutyások és nem kutyások egyaránt használják, de a póráz használatáról már mindenkinek más véleménye volt. Több megoldás is felmerült, de a legjobbnak az idősávos használat tűnt.

Így a tesztidőszak alatt – június 28. és július 25 között – ezt a megoldást próbáljuk ki. Reggel 6:30-8:30 között és este 18:30-20:30 között póráz nélkül is sétálhatnak a kutyák, napközben azonban kizárólag pórázon. Az ideiglenes házirend elérhető ide kattintva.

Július 27-én, 18 órától közösen értékeljük ki a tesztidőszak négy hetét. Szó lesz az idősávos megoldás hatásairól, a szabályok betartásáról és betarthatóságáról, illetve összegyűjtjük a javaslatokat a kutyás házirendre vonatkozóan.

A Kutyás fórum eseménye a Facebookon >>>

A Tolnai kert barátai a Facebookon >>>

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!